Dagens horoskop lördag 17/2

16 feb, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag visar du att du har en passion som du hållit hemlig. Det kan vara en person som du brinner för men det kan lika väl handla om ett nöje, en sport eller något annan aktivitet. Det blir en dag där du följer ditt hjärta och du tvekar inte att äntligen vara öppen med dina känslor.

Oxen 20/4-20/5

Är vädret på din sida den här lördagen så passar du på att vara utomhus så mycket du kan. Den friska luften gör dig gott och hjälper dig att koppla bort vardagens problem. Dagen handlar om familjen och om att umgås tillsammans. På kvällen får du härliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir fysiskt aktiv. Du kanske deltar i en övning eller tävling av något slag. Det finns en vilja att vinna den här dagen, oavsett om det gäller en tävling, en vänskaplig vadslagning eller bara en diskussion. Kvällen blir mysig men intensiv, du njuter av både mat och sällskap.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagens tema är lyx, mera lyx och massor av härliga aktiviteter. Du kryddar verkligen den här dagen med guldkant. Det kan vara att du är ute och reser eller tar en utflykt tillsammans med vänner eller så unnar du dig bara lite helglyx i form av SPA eller en brunch.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt familjeorienterad den här lördagen och du ser till att finnas där för dina nära och kära. Det blir en bra dag även om du har fullt upp. Du brukar vara en god lyssnare när du sätter den sidan till. Kvällen bjuder på en överraskande nyhet och på en fin komplimang.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du verkligen slippa krav och måsten. Du behöver få sova ut, äta gott och ta dagen som den kommer. För mer aktiva Jungfrur kan det innebära träning eller att promenera medan de lite mer konstintresserade Jungfrur gärna spenderar ett par timmar på ett galleri elle ett museum.

Vågen 23/9-22/10

Du har en släkting som kan vara envisheten själv mellan varven och idag visar hen verkligen upp den sidan. Du har länge försökt att påverka hen diskret men idag ger du upp alla subtila försök till påverkan och säger rakt ut vad du tycker och tänker. Kvällen blir social och trevlig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har fått en lysande idé och själv anser du att du är något av ett geni. Nu gäller det bara att sälja in den här idén till rätt personer. Du kan inte genomföra den på egen hand utan du behöver stöd från familj och vänner. Kvällen bjuder på en utmaning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Skytten har som så många andra fått alldeles för lite sol och ljus den senaste tiden, särskilt om du inte varit ute och rest. Vad du behöver är dagsljus och det ser du till att få en hel del av idag. Oavsett om du är ute i naturen eller går en shoppingrunda på stan så är du aktiv utomhus.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen ser rätt så fri ut för Stenbocken och det är ovanligt eftersom du är så duktig på att planera. Ta till vara på dagen och gör det som faller dig in utan att ha dåligt samvete för allt nyttigt du skulle kunna ha gjort den här dagen. Att bara njuta av stunden är härligt befriande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill ut i naturen och om vädret är med dig så blir det gärna en heldagsaktivitet. Du kan också besöka ett sommarställe eller göra en lite längre utflykt. Det blir en skön dag där du släpper tankarna på jobbet och de problem som kan finnas där. Kvällen bjuder på värme och humor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fattar ett beslut baserat på nya fakta idag. Det känns skönt att bilden klarnat och att du vet vilken väg du vill gå. Fisken är inte den bästa när det kommer till att fatta livsavgörande beslut. Du vill ofta bolla tankar och idéer med en vän, innan du bestämmer dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons