Dagens horoskop måndag 19/2

18 feb, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en riktigt bra inledning på veckan. Du märker av att det blir ljusare och ljusare och dagsljuset ger dig mer energi. Idag är du social och utåtriktad. Du föredrar att vara i grupp framför att jobba själv och du tenderar att lägga mer fokus på dina kollegor än på dina uppgifter.

Oxen 20/4-20/5

Oxen är även duktig på att hitta smarta lösningar för att effektivisera och det kommer sig av att du i grunden har en lat natur som inte gärna går två gånger om du kan gå en. Idag presenterar du massor av tidssparande idéer, och det gäller att få med dina kollegor på dina planer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en känslighet hos dig den här måndagen som gör att du kan reagera starkt på småsaker som en pik, ett skämt eller att du läser in en undermening i en kollegas tonfall eller gest. Det här är en ganska snabbt övergående influens, men du bör ändå vara medveten om den.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen startar med energi från både Sol och Måne i ditt eget tecken. Det blir en härlig dag där du tar ut svängarna rejält. Du är glad, social och kan upplevas som flirtig av vissa. Kräftan är känslig och kan ha nära till tårar både av glädje och sorg de här dagarna.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en influens i ditt horoskop som gör dig lättirriterad. Ditt dåliga humör infinner sig redan på måndag morgon och håller i dig till sådär tisdag eftermiddag. Vad du bör göra är att vara uppmärksam på dig själv så att du inte snäser åt medarbetare och familj i onödan.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen börjar bra med en härlig energi för att övergå i att du blir lite grinig vid lunch. Du får ett besked som du gått och väntat på och det är inte riktigt det du förväntat sig, även om beskedet i sig inte är dåligt så är det heller inte bra. På kvällen är det en ung släkting eller vän som stjäl din uppmärksamhet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket ambivalens och oro i ditt horoskop de första dagarna den här veckan. Du är velig i både stora och små beslut och du har ännu jobbigare att bestämma dig än du brukar ha. Undvik att utsätta dig för situationer som ställer krav på beslut.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns ett lugn och en harmoni hos dig som du inte känt av på länge. En förklaring kan vara att du nyligen fattat ett ganska jobbigt beslut och nu när du är klar med det så känns dagen lite enklare. Det blir en härlig start på veckan där de sociala bitarna är viktiga.

Skytten 22/11-21/12

Skytten brukar oftast starta vecka på topp och sedan kan det dala lite eftersom veckan går. Men idag är det tvärtom. Du har varken energi eller vilja att ta tag i saker hemma eller på jobbet. Går du och arbetar så gör du det du måste, varken mer eller mindre.

Stenbocken 22/12-19/1

Du mår inte riktigt tipp topp under måndagen och det gör dig lite orolig. Det kan vara att du känner av en skada som en sträckning eller liknande men det kan även röra sig om de första symtomen på en förkylning. Ta det försiktigt och träna inte så kommer du må bättre snart.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag stöter du på personer på jobbet som inte alls tycker som du och som är villiga att strida för sin åsikt. Du blir glad snarare än irriterad över att ta den här typen av diskussion. Du finner hela situationen uppfriskande och rolig. Kvällen handlar om ett familjebeslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med entusiasm och en bra idé. Tyvärr går inte din idé igenom och du blir arg och frustrerad, på sikt kommer det att visa sig att det var det bästa som kunde hända. Att du inte kan driva det här projektet just nu gör dig öppen för mer spännande uppdrag inom snar framtid.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons