Dagens horoskop tisdag 20/2

19 feb, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även tisdagen handlar om att göra saker tillsammans med andra. Du samarbetar bra idag eftersom det finns en ovanlig flexibilitet i ditt horoskop. Vanligtvis ogillar du att bli tillsagd vad du ska göra, men just idag har du inga större problem med att ta direktiv.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som vet att om gruppen drar åt samma håll så blir oftast resultatet bra. Idag lär du dig en mängd nya saker och du vill gärna dela med dig av dina kunskaper till dem du jobbar med. Du är en person som är bra på att lära ut saker, något dina kollegor har glädje av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även om känsligheten dröjer sig kvar så reagerar du inte fullt lika starkt idag, istället handlar tisdagen om att uttrycka sig konstnärligt och att låta kreativiteten flöda. Det kan vara i skrift, hantverk, dans, sång eller något annat område som du brinner för. Kvällen kan bjuda på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen har du samma härliga påverkan som på måndagen och du är väldigt trevlig och utåtriktad. Du har inte svårt för att starta en konversation med en fullkomlig främling, tvärtom tycker du att det är lite trevligt att stå och småprata i busskön eller på gymmet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen har du lika lätt att störa dig på människor och situationer som du hade under måndagen. Försök att distrahera dig själv med mycket arbete när du känner att du börjar bli sur. Jobba själv om möjligt för då slipper omgivningen hantera ditt humör. Eftermiddagen blir mycket bättre.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det mycket detaljer och siffror att hålla reda på. Som Jungfrun brukar du verkligen briljera i den här typen av uppgifter men idag har du svårt att fokusera för dina tankar vandrar fram och tillbaka. Du har ett privat problem som du inte kan låta bli att grubbla över.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen kan du ha svårt att bestämma dig för allt oavsett om det rör sig om vad du ska äta, vad du ska ha på dig eller till och med om du ska träna. Vid varje val vacklar du fram och tillbaka så ger dig själv mer tid än du brukar på morgonen och vid lunch.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag hjälper du en ny person att finna sig till rätta. Du tar gärna på dig rollen som mentor utan att ens tänka på det. För dig är det viktigt att människor känner sig välkomna oavsett om det är på en arbetsplats eller inom en hobby som du har. Kvällen blir intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag kan kroppen eller huvudet kännas tungt, även om du inte är direkt sjuk så är du inte heller på topp. Här gäller det att lyssna på din kropp. Om du inte orkar eller kan så bör du vara snäll mot dig själv istället för att driva på dig själv ytterligare. Kvällen handlar om att sova tidigt och äta bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tvingas du att samarbeta med en person som du inte känner att du kommer överens med. Ni två tänker helt olika och har inte samma ambitionsnivå vilket gör det ännu svårare att dra åt samma håll. Här gäller det att vara flexibel, något som inte alltid är din starka sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen handlar om att hantera problem och att ta diskussioner. Du tycker att det är kul när människor eldar upp sig och är villiga att strida för sin övertygelse, särskilt när det gäller jobbet. Du är duktig på diplomati så du har verktygen att lösa eventuella motsättningar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lägger mycket energi på att försöka övertyga en familjemedlem om att du har rätt och hen har fel. Du använder dig både av sakargument och känslomässig påtryckning för att vinna den här diskussionen. För dig är det oerhört viktigt att få rätt. Kvällen blir förvånansvärt aktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons