Dagens horoskop onsdag 21/2

20 feb, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det kommer in eld i ditt horoskop och det hjälper dig att bli mer målinriktad även om den också tenderar att splittra ditt fokus. Mycket eld kan göra att du lätt blir uttråkad på det du håller på med för stunder och då påbörjar du nya saker i ett. Kvällen handlar om ett löfte.

Oxen 20/4-20/5

Idag finns det en frihet i ditt tecken att kunna göra saker efter eget huvud. Du gillar att slippa följa en given mall. Även om Oxar uppskattar rutiner så föredrar du att vara den som sätter de rutiner du ska följa. Kvällen handlar om att planera en kommande resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen eldar du på en idé som du vet är riktigt dålig mest för att röra om i grytan lite. Tvillingen har en tendens att bli uttråkad när allt är för harmoniskt omkring dig och då eldar du på intriger utan att ens tänka på det. Du anser att människor mår bra av att visa starka känslor.

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen är det viktigt att du är pigg och med på det som händer omkring dig, annars kan du missa viktig information. Kräftor är av naturen sällan särskilt morgonpigga så det kan vara klokt att starta dagen med en rejäl och stark kopp kaffe,

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tenderar du att vilja shoppa eller göra av med mycket pengar på onödig lyx som lunch eller kanske till och med massage. Det blir en extra lyxig dag då du unnar dig att må bra, samtidigt som du har lite dåligt samvete över hur mycket du spenderar. Som Lejon älskar du lyx och flärd.

Jungfrun 23/8-22/9

Det kommer in en ny och lite eldigare energi i ditt horoskop och det behövs. Det blir en härlig dag fylld med roliga aktiviteter och lite arbetsflirt som har potential. Är du inte singel kan dina känslor beträffande din arbetsflirt orsaka dåligt samvetet hos dig.

Vågen 23/9-22/10

Även om du fortfarande är lite velig så blir du stolt över dig själv när du bestämmer en aktivitet med en vän idag och tvingar dig att genomföra den utan att ens fundera på att avboka. Du känner att det jobbiga inflytandet som präglat de senaste dagarna är på väg att släppa.

Skorpionen 23/10-21/11

Du fortsätter att hålla ett vakande öga på din protogé, även om du håller lite avstånd så att hen kan finna sin egen plats. Du är en bra person att ha som första kontakt på en arbetsplats eftersom du både är välkomnande och vet när du ska ta ett steg tillbaka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen går i samma spår som den tidigare veckan. Du är inte riktigt i form och du har svårt att ta till dig viktig information eller jobba med saker som kräver fokus. För dig handlar det mest om att ta sig igenom dagen. Skytten brukar sällan vara sjuk och lever i förnekelse in i det sista.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan du låta din kreativitet få blomma ut ordentligt. Månen går in i Lejonets tecken och ger dig en rejäl energikick vilket du kan behöva med tanke på hur du mådde i början av veckan. Idag får du ett högst oväntat men väldigt frestande förslag.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar till stor del om att hitta fakta inför en uppgörelse av något slag. Du är mån om att det ska gå rätt till så du är villig att lägga ned både tid och engagemang för att uppnå ett bra resultat för alla inblandade parter. Kvällen blir lugn och skön.

Fiskarna 19/2-20/3

Även under onsdagen fortsätter dina diskussioner med din släkting eller familjemedlem. Nu handlar det inte lika mycket om att ha rätt som att försök övertyga hen om att våga ta lite mer risker. Du vill att hen ska testa sina gränser och få möjligheten att lära sig nya saker.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons