Dagens horoskop måndag 20/3

19 mar, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med vårdagjämning vilket ger dig en en lugn start där du kan samla ihop saker du inte hunnit med och avsluta dem innan det är dags att ta itu med nya projekt. Den här dagen handlar även om vänskap och om att fördjupa redan etablerade relationer.

Oxen 20/4-20/5

Det finns vårkänsla i hel den här veckan och då handlar det inte bara om att naturen vaknar till liv. Du känner dig ovanligt pigg och du har energi nog att aktivera dig efter arbetet. Idag passar det bra att träffa en vän som du ser alldeles för sällan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har gått och grubblat på en förändring en längre tid, det kan vara ett jobbyte, att börja plugga eller att ansöka om någon form av ledarposition. Fram till nu har det här varit mer en vag plan än realitet men idag under vårdagjämningen händer något som plötsligt sätter bollen i rullning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du är låg på energi i början på veckan. Det kan tyda på att du håller på att bli eller är sjuk, det kan också vara en indikation på vintertrötthet. Idag är det viktigt att du lyssnar på din kropp och att anpassa tempot efter din ork. På kvällen kan ett samtal eller sms pigga upp dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen har du svårt att fokusera på jobbet. Det finns något romantiskt och drömmande över ditt tecken som gör att dina tankar hela tiden glider iväg. Det här är inte teckentypiskt för dig så det kan få dina kollegor att lyfta lite på ögonbrynen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en förmåga att vandra i tankarna den här måndagen och det är inte likt den väldigt närvarande Jungfrun. Både Fiskarna och Månen utövar ett känslomässigt inflytande på dig och gör dig mer emotionell än vanligt, samtidigt så vill du väldigt gärna prestera och du blir irriterad på dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen får du verkligen chansen att ge dig själv en drömstart på veckan. Det är vårdagjämning och det märks även om dess fulla styrka kommer senare i veckan. Oavsett hur du startar dagen så kan en bra frukost ge dig den extra energi du behöver.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är mer öppen för de energier som finns omkring dig just nu och det märks på att du blir lugnare och mer harmonisk. Det finns ett sökande inom dig som handlar lite om att hitta hem och idag har du på sätt och vis gjort det. Kvällen blir rolig och en person väcker din nyfikenhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På måndagen tenderar dina tankar att vandra fram och tillbaka och du har svårt att behålla koncentrationen en längre stund. Det här är en dum dag att ägna åt studier eller ta någon form av test på. Under dagen kan en känslomässigt laddad situation uppstå mellan dig och en kollega.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder den här veckan lite sömnigt. Det finns en sävlig energi som gör att du gärna sover lite för länge på morgonen och har svårt att komma igång. Dagen handlar till stor del om att ta en sak i taget. Det verkar finnas inslag av barn eller djur den här måndagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vaknar utvilad och full med kreativa och ovanliga idéer. Den här veckan startar mer i teorin än förankrad i verkligheten. Du försöker förmedla dina visioner med dina kollegor, men det är inte alltid som du kan uttrycka dina tankar i ord. Försök att förmedla det på papper istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ovanligt harmonisk idag. Med Månen i ditt eget tecken kan du drabbas av en viss nostalgi, lite känslomässig turbulens men i stort sett är det här en härlig och berikande dag för din del. Idag ger du också uttryck för din kreativitet och din konstnärliga sida.

Annons