Dagens horoskop tisdag 21/3

20 mar, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen är det nymåne i ditt tecken och det handlar om en nystart för din del. Just nu står du inför ett val som rör ditt boende eller ditt arbete. Du är inte nöjd med din situation, men fram till nu har du saknat den där lilla knuffen som du behöver för att få till en förändring.

Oxen 20/4-20/5

Idag utmanar du en vän eller kollega att våga ta en risk. Hen spelar alltid med säkra kort, men är inte nöjd med sin arbetssituation. Idag dyker det upp ett förslag på en tjänst eller utbildning som skulle passa hen perfekt, här gäller det att vara modig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Om gårdagen handlade om att gå från vision till mer verklighetsbaserade förväntningar så bygger tisdagen på en förankring av dina planer. Idag pratar du med berörda parter, kanske skriver du en ansökan eller ansöker till en utbildning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även tisdagen handlar om balansen mellan din energi och det du presterar på jobbet. Ha inte för höga krav på dig själv utan var lite snäll. Ibland är man inte på topp och det är något som du måste lära dig att acceptera. Kvällen bjuder på intressanta nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett driv och en kraft i ditt tecken som gör att du får igenom mycket idag. Solens närvaro är mer markant än vanligt och det ger dig ytterligare energi. Under slutet av dagen kan en vän försöka få med dig på en rolig och lite annorlunda aktivitet.

Jungfrun 23/8-22/9

Under tisdagen finns det lite mer eld i ditt tecken vilket hjälper dig att samla tankarna och fokusera på rätt saker. Det blir en bra och väldigt effektiv dag som ger dig den start du behöver på veckan. Kvällen handlar om ett ekonomiskt beslut.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir metodisk och väldigt effektiv. Du betar av en uppgift efter en annan utan att känna dig stressad. Du tar energi från Väduren vilket gör att du inte tvekar lika mycket som du brukar när det kommer till att fatta beslut. Kvällen handlar om att trösta en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Det händer så mycket i världen just nu att det påverkar dig ända in i din vardag och det stör dig. Genom att söka kraft inom dig själv så hittar du orken och viljan att tackla de dagliga, mindre problem som du stöter på. Idag berömmer en chef dig för din allmänna inställning till jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag finns det både fokus och driv i ditt tecken vilket gör att du kan komma ganska långt med den här veckans uppgifter. En bra start kommer att ge dig mer frihet lite längre fram och göra det möjligt att ta på dig uppdrag som du tycker är roliga men som du normalt sett inte har tid med.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket inbokat just nu och tempot höjs successivt under veckan. Idag börjar du tidigt och slutar sent vilket innebär att du sover ovaggad på kvällen. Tisdagen handlar om att göra sitt bästa men också om att våga tänja på gränser och att tro på sig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen gäller det att du är organiserad och strukturerad, två saker som du ogillar skarpt. Du tycker att för mycket ordning och reda hämmar din kreativitet, men idag kan det hjälpa dig att få koll på dina tankar och att göra upp en plan för hur du ska gå vidare.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ställer din chef en hel del krav på dig och det gör att du känner dig oroad och stressad. Du svarar normalt sett inte bra på krav, men den närmaste tiden får du lite stöttning av Väduren som ger dig mer driv och ork än du normalt sett har.

Annons