Dagens horoskop tisdag 28/3

27 mar, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om nära vänskap och om viljan att förlåta en vän för det som hen sagt eller gjort. Även om viljan finns så är det inte säkert att du kan förlåta med hjärtat även om du gör det verbalt. På kvällen passar det bra att röra på sig i form av en sport eller träning.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en känsloladdad relation mellan dig och en kollega, du känner hur det sprakar mellan er varje gång ni ses, men du förnekar ändå attraktionen hårdnackat. Du vet att om du erkänner dina känslor kommer det blir problem, och det orkar du inte med just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du kreativare än du brukar vara och du låter din konstnärliga sida få ta över på jobbet. Det är inte alla som uppskattar det lilla extra som du tillsätter men det ska du inte bry dig om. Du är duktig på det du gör och ingen annan ska trycka till dig bara för att du inte gör saker på hens sätt.

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen går Månen in i Kräftans tecken vilket brukar vara bra för din del men idag så kan det ställa till problem eftersom du tenderar att säga det du tänker utan filter. Du kan ha en del kontroversiella åsikter men vanligtvis brukar du behålla dem för dig själv, men inte idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen ställs du inför en ganska omfattande uppgift som kommer att ta en massa tid. Du inser att du inte bara behöver hjälp, du måste få det från en person som du inte tycker om och det svider att be om råd. Lejonet kan vara väldigt stolt av sig men just idag klär du bättre i ödmjukhet.

Jungfrun 23/8-22/9

På tisdagen inträffar det något inom familjen som gör att du riktar ditt fokus på hemmet snarare än på jobbet. Det behöver inte vara något allvarligt, men det handlar om någon som behöver lite extra stöd från dig. Kvällen bjuder på en ovanlig händelse.

Vågen 23/9-22/10

Det verkar som en vän vän eller familjemedlem har problem idag och givetvis finns du vid hens sida för att stötta. Hela dagen går i familjens tecken. Oavsett om det rör sig om människor du är släkt med eller väldigt nära vänner så omger du dig med dessa personer under större delen av dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag kan du ha svårt med vissa kollegor som kommer för nära dig. Du har en stor personlig sfär just nu och du blir irriterad när människor inkräktar på ditt utrymme oavsett om det är bokstavligt eller bildligt. Var tydlig när du markerar din irritation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om att hitta lösningar på problem och om att tänka storskaligt, något du är väldigt bra på. Idag får du beröm av en chef för din kreativa insats och din förmåga att se saker som andra missar. Kvällen blir rolig och intensiv på ett bra sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du lovat en chef att göra något som du egentligen inte alls vill göra, men som Stenbock är det väldigt viktigt för dig att stå vid ditt ord. När du väl sätter igång så inser du att ditt motstånd var rätt så obefogat. Din tjänst går fort att klara av och du kan ägna resten av dagen åt roligare saker.

Vattumannen 20/1-18/2

Du diskuterar arbete med en person som inte tänker praktiskt utan bara teoretiskt. I hens värld så handlar det mer om siffror än konkreta mål och människor. Du behöver skaka om hen rejält för att hen ska bli mer verklighetsbaserad. Kvällen blir trevlig och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du går in i en period då hemmet och att trivas hemma blir väldigt viktigt för dig. Det kan handla om allt från storstädning till renovering eller inköp av fina saker. Jobbar du så tenderar dina tankar att vandra hem du funderar över de förändringar och förbättringar du vill göra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons