Dagens horoskop onsdag 29/3

28 mar, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du extra känslig, särskilt när det kommer till kritik. När en chef försöker ge dig feedback på en uppgift kan du vara nära till tårar fast du vet att hen har rätt och att det egentligen inte är en så stor sak. Det här känslomässiga turbulensen fortsätter även under morgondagen.

Oxen 20/4-20/5

Du vill inte vara i fokus men ändå lyckas du hamna där idag. Du har gjort bra ifrån dig så njut av berömmer istället för att bli obekväm. Det här är din dag att få glänsa. Idag kan du även få erbjudande om en ny arbetsuppgift som kan generera i lite extra pengar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även idag låter du din kreativitet flöda fritt och de syns i allt du gör. Alla uppgifter du genomför har en särskild touch som det inte brukar ha och därför står de ut lite extra. Under eftermiddagen ger du ett förslag på förbättring och i viss mån förändring på din arbetsplats.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om att små missförstånd kan orsaka stora problem. Idag inser du precis hur viktigt det är inte bara med vad du säger utan även hur du säger det. Var extra noga med ditt tonfall, särskilt när du har med känsliga personer att göra. Kvällen blir informativ och intressant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På onsdagen har du börjat inse att du vinner mycket mer på att acceptera att du inte alltid vet bäst. Du kommer att lära dig en massa nya saker den här dagen och det kommer att göra dig mer självgående nästa gång en liknande uppgift dyker upp. Kvällen handlar om att vara positiv och framåt.

Jungfrun 23/8-22/9

Även onsdagen blir väldigt familjeorienterad. Det kan väcka en viss irritation på jobbet att du tar så mycket privata samtal som du gör idag. Du anser att du inte har något val men din chef är av en annan åsikt. Du gör det enda förnuftiga at tar hand om de dina istället för att lyssna på din chefs pikar.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du mer ork och energi än du har haft på länge. Onsdagen handlar om att göra saker, att komma ikapp på arbetet men också om att ha kul och träffa vänner. Det blir en intensiv men väldigt härlig dag. Kvällen bjuder på en del överraskande nyheter.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det verkar vara någon i din närhet som du tycker behöver lite extra uppmärksamhet idag. Det kan röra sig om en vanligt födelsedag som du vill göra speciell eller bara någon som du tycker om och som förtjänar att bli bortskämd av dig.

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du dagen lite som den kommer. Du stressar inte utan gör färdigt en sak i taget innan du börjar med nästa. Just nu är du väldigt social och det innebär att dina vänner och kollegor är väldigt viktiga för dig. Vilka som jobbar kan avgöra om din dag blir bra eller dålig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du massor av beröm för din insats igår och du får lite dåligt samvete. Dels för att du gjorde det enbart för att du lovat men också för att din insats inte var så stor som din chef vill hävda. Njut av berömmer istället, du har förtjänat det. Kvällen handlar om att boka en aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång dag full av möten och en hel del oenigheter. Du är bra på att kompromissa, men periodvis kan det vara svårt den här onsdagen. På eftermiddagen gör du ett genombrott i en ganska låst frågeställning och det gör dig nöjd. Kvällen bjuder på god mat i trevlig miljö.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det en risk att du impusshoppar. Du har sett något fint som du egentligen inte behöver eller har råd med, men ett bra erbjudande blir för svårt att motstå. Kvällen handlar om att låta din konstnärliga sida få blomma ut hemma. Allt du tar i blir smakfullt och hemtrevligt.

Annons