Dagens horoskop torsdag 30/3

29 mar, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen kan du bli upprörd å en kollegas vägnar. Det handlar om att du tycker att hen har blivit felbehandlad, även om hen själv inte säger något. Du är inte sen att stå upp för dina åsikter. Finns det något som Väduren avskyr så är det orättvisor.

Oxen 20/4-20/5

Idag inträffar något som skakar om dig ordentligt och som får dig att uppskatta ditt liv lite extra. Det handlar om en händelse som berör dig indirekt men som känslomässigt tar tag i dig som en stormvind. Kvällen handlar om att bearbeta det som hänt under dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om känslor och om att inte dölja dem utan tvärtom låta känslorna synas hos dig. Har du en partner kan din förmåga att dölja vad du känner varit en het diskussion. Tänk inte på det som att du blir sårbar utan tvärtom du visar din styrka genom att vara sårbar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du en förstärkt intuition som gör att du vet vad du ska säga i olika sammanhang. Du kan läsa både vänner och kollegor extra tydligt så därför vet du precis när du har gått för långt eller sagt något olämpligt. Du har även en ökad förståelse för andras personers misstag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen blir en bra och energirik dag där du betar av en sak i taget utan att ens tycka att det är jobbigt. Även privat är du väldigt effektiv och får mycket gjort. På kvällen kan ett samtal eller sms göra dig ovanligt glad. Det här är högst oväntade och välkomna nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen för med sig nyheter som kan vara känslomässigt jobbiga. Det verkar ha med en person från ditt förflutna att göra och det berör egentligen inte dig direkt, men du dra ändå paralleller med dig själv. Kvällen blir fysiskt aktiv, svettig och rolig.

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du utnyttja dina temporär superkrafter till att göra allt som du inte hunnit med i början av veckan. Dagen går fort och du är produktiv samtidigt som du hinner uppdatera dig på lite skvaller om dina chefer. Eftermiddagen passar bra till shopping och att skämma bort dig själv.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen handlar om vänskapen mellan kollegor eller bekanta. Du bildar band med personer som du inte känner så väl och du märker att ni faktiskt har mycket gemensamt. Vanligtvis kan Skorpionen vara reserverad när det kommer till personer som inte är nära, men inte idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

idag skvallrar du gärna med en kollega. Du brukar vara väldigt strikt med att prata strunt om andra, men just nu kan du inte motstå en saftig historia, särskilt inte om det rör sig om en person som du redan ogillar, då blir det extra kul. Kvällen bjuder på en utmaning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag glittrar det om dig och när du är på så här gott humör kan du vara väldigt svår att motstå. Du har mer än en beundrare på jobbet och alla blir tagna av din charm och din värme. Idag möter du även en ny kollega som gör ett starkt intryck på dig. Det här är verkligen någon du vill lära känna.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker en person utnyttja sin auktoritet och sin ställning för att få dig att känna dig mindre och på så sätt kunna styra dig. Du är som inte den som går på den typen av knep, men du inser att du måste säga ifrån ordentligt för att få den här personen att förstå att du inte går att köra med.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du samla familjen omkring dig. Det kan vara en trevlig middag, en fika eller bara en filmkväll, det viktigaste är att ni är tillsammans. Den sista tiden har du insett hur mycket du har saknat att inte ha dina nära omkring dig hela tiden. På jobbet får du en hel del beröm idag.

Annons