Dagens horoskop fredag 31/3

30 mar, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är det full fart på dig. Din känslomässiga instabilitet har bytts ut mot en Solenergi som ger dig massor av driv och ork. Det här blir en aktiv dag både arbetsmässigt och privat. Dagen handlar om att prestera medan kvällen fokuserar på vänner och på nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en härlig dag och en ännu bättre kväll. Du njuter verkligen av fredagsstämningen på jobbet och det kan till och med hända att du unnar dig en mysig fika med trevliga kollegor. Kvällen blir lugn och bjuder på hemmamys snarare än uteliv.

Tvillingarna 21/5-20/6

På fredagen lever du ut en av dina drömmar. Det kan vara en hobby eller en sport eller tävling. För dig är det viktigt att kunna vara aktiv om dagarna, det är när du sitter fast bakom ett skrivbord som du känner dig trängd. Idag får du friheten att kunna kombinera en fyisk aktivitet med ditt arbete.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Efter en vecka kantad av verbala minor så blir du extra upprörd när en kollega blir behandlad illa. Hen har svårt att läsa mellan raderna och förstå ironi så därför märker inte alltid hen när människor driver med hen. Idag säger du ifrån när ett par av dina arbetskamrater går för långt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen är det full fart från tidig morgon till sen kväll. Har du möjlighet kan en siesta på eftermiddagen fungera som en bra energidepå. Kvällen handlar om nya människor och intressanta platser. Du tänjer lite på din bekvämlighets zon, men det bidrar bara till att göra kvällen ännu bättre.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen släpper du loss ordentligt. Din torra humor genomsyrar den här dagen och får dina kollegor att dra på munnen. Eftermiddagen och kvällen tycks bjuda på ett miljöombyte och en hel del god mat. Det blir en alldeles för sen men rolig kväll.

Vågen 23/9-22/10

Vågen är känd för sina sociala talanger och sin charm något du använder dig av för att vinna fördelar den här fredagen. Du vet att en chef har svårt att stå emot dig eller ens säga nej till dig när du kör på med din charmoffensiv. Kvällen handlar om nöjen och om att släppa loss.

Skorpionen 23/10-21/11

Efter gårdagens positiva upplevelse så går du lite mer aktivt in för att bli bekant med nya människor idag. Du har börjar inse att din närmaste krets är lite begränsad och skulle må bra av nytt blod. Kvällen blir rolig, impulsiv och intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag fattar du ett beslut som går emot majoriteten på jobbet och det är tufft, samtidigt som du känner att du måste stå för dina värderingar. Det krävs mod att gå emot mer erfarna och auktoritära personer, men du får en rejäl dos av kurage från Lejonet idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska lugn fredag för din del. Det händer mycket i helgen och du behöver en dag eller kväll för att ladda batterierna. En vän vill träffa dig, men du inser att det kommer att dröja väldigt innan du har tid för en spontan fika eller en middag.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen innefattar en hel del resande och det kan vara ganska tröttsamt att ta sig från punkt A till punkt B. Du roar dig med att arbeta med saker som inte kräver att du är på plats. Under den här dagen passar du på att titta lite i affärer och kanske köpa något fint åt dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du mer social och spontan än du varit på hela veckan. Den här dagen är som gjord för fredagsfika eller AW. Du vill gärna uppdatera dig på skvaller från jobbet eller från din bekantskapskrets. Det blir en härlig dag och antagligen en ganska sen kväll.

Annons