Dagens horoskop lördag 1/4

31 mar, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du avskyr att bli lurad och det är en av din vänner eller en familjemedlem väldigt medveten om. Om du inte är på din vakt idag kommer hen att se till att du blir grundlurad. I övrigt en rolig och aktiv dag där du gärna visar upp en av alla dina talanger.

Oxen 20/4-20/5

Du har en aktiv men också social lördag att se fram emot. Organisation och tempo är A och O den här dagen. Tiden går fort och du träffar flera trevliga bekanta som du inte sett på länge. Kvällen blir lika social som dagen och bjuder på ett intressant drama. Du är åskådare och slipper bli inblandad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen spinner vidare på gårdagens aktiviteter men nu tar det en mer personlig väg. Dagen kan handla om en hobby eller ett intresse, det spelar inte så stor roll så länge du känner att du gör något du brinner för. Kvällen blir trevlig, social och överraskande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På lördagen omger du dig med vänner eller familj som kan se mellan fingrarna när du säger något plumpt. Du tycker det är extra skönt att kunna slappna av och inte behöva vakta på din tunga hela tiden. Idag är en bra dag att utforska nya områden i din närregion. Du kommer att hitta dolda pärlor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Om fredagen var glittrig och intensiv så blir lördagen precis tvärtom. Här är det lugn och vila som gäller. Du kanske myser hemma för dig själv eller så umgås du med familj eller nära vänner. Oavsett så gör du inte många knop utan tar dagen lite som den kommer.

Jungfrun 23/8-22/9

lördagen innehåller en hel del practical jokes men också en del allvar och ansvar. Det blir en intressant dag som kan generera i fler frågor än svar. Under eftermiddagen vågar du vara den som tar ledningen trots att du vanligtvis föredrar att styra bakom kulisserna.

Vågen 23/9-22/10

På lördagen verkar du vara engagerad i ett uppdrag eller ett evenemang av något slag. Trots att det här upptar det mesta av din tid under lördagen så hinner du ändå vara lite social och knyta nya kontakter. Du vet värdet med att ha goda relationer till de personer som du möter idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har massor av energi idag och den använder du till att göra fysiskt aktiva saker. Det kan vara ett projekt hemma men troligtvis så är du utomhus eftersom du känner att du mår bra av den friska luften.Dagen handlar om att uppnå ett mål men också om att sätta nya.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har ett val att göra men du har medvetet skjutit upp det så länge du kunnat eftersom du fortfarande är osäker på vilken väg du vill ta. Här handlar det om två bra erbjudanden och du kommer inte bli lottlös oavsett vilken väg du följer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ovanligt aktiv lördag där du i många fall är den som håller i spakarna och ser till att saker fungerar. Du är väldigt ordningsam och du får människor att lyssna på dig oavsett ålder och kön. Kvällen handlar om att ha kul och släppa loss. Det blir en härlig kontrast till dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du deltar i ett evenemang av något slag den här lördagen och det ser ut att innefatta en hel del kontakt med antingen barn eller yngre personer. Som tur är så är du rutinerad och det mesta går smidigt. Kvällen handlar om trevligt sällskap, god mat och roliga människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen känner du ett starkt behov av att komma ut. Det kan antingen vara en utomhus hobby som lockar eller bara en promenad i skog och mark för att rensa huvudet. Under fredagen sa eller gjorde en vän något som fick dig att börja grubbla över er relation.

Annons