Dagens horoskop söndag 2/4

01 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är själsligt och fysiskt ganska sliten den här söndagen så därför passar du på att ta hand om dig själv lite extra den här dagen. Det kan vara allt från ditt inre välbefinnande i form av yoga eller meditation till ett mysigt hemma SPA. Det här är din dag att må bra.

Oxen 20/4-20/5

Efter en lång och intensiv vecka drar du ned något på takten den här söndagen. Visst har du en del jobb som du vill få gjort, samtidigt så uppskattar du möjligheten att kunna ta en paus när du vill, ta en promenad eller äta något gott. Det blir en skön avslutning på veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan har tagit musten ur dig och det finns en risk att du inte går utanför dörren idag. Det behöver inte innebära en tråkig dag, tvärtom roar du dig med att se filmer du missat kanske läsa en bok. Det viktigaste den här dagen är att få sova ut ordentligt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det främst familjen som gäller. Det kan vara en tidig söndagsmiddag, fika eller bara att ni umgås. Det blir en skön och kravlös dag där du slappnar av och njuter av känslan att vara ledig. På kvällen känner du dig lite rastlös, då passar det bra att träna så du får ut alla energi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om våren. Det här är en dag som du mer än gärna tillbringar utomhus, men då gäller det att vädret samarbetar. Just nu är du extra känslig för kyla så du stannar hemma om temperaturen går ned mot nollan. Kvällen handlar om en aktivitet med tävlingsinslag.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen bjuder på en andlig resa. Du söker svaret på en fråga och inser att du måste söka inom dig själv. Det här är en process som måste få ta tid. Det handlar om att reflektera över sina egna brister och de framsteg som du gjort den senaste tiden. Var snäll mot dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Efter en intensiv helg är det dags för dig att slappna av och bara ta det lugnt. Du har haft en intressant vecka men ingen tid att smälta all ny information och nya intryck som du fått. Dagen handlar även om att fokusera framåt. Det är dags att sätta nya mål för kommande period.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag kan du känna dig lite låg. Du går omkring och grubblar en hel del och kommer fram till att du inte räcker till. Vad du behöver är en rejäl dos peppning, gärna av en vän, eller varför inte, av dig själv. Fokusera på dina bra kvaliteter och plocka fram dem idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ångrar något i ditt förflutna och du kan inte göra ett dugg för att förändra det som skett. Ditt bästa alternativ idag är att försöka lägga hela den här händelsen bakom dig och gå vidare. Det är inte alltid som man är så klok som man borde vara och då kommer det bli konsekvenser.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du själv inte har tänkt på det så handlar den här dagen om att visa upp dig. Det kan vara att du själv vill bevisa något i ett visst sammanhang men det kan också handla om att det finns andra som vill visa upp dina talanger. Det blir en rolig dag som ger dig självförtroende.

Vattumannen 20/1-18/2

Efter en väldigt lång vecka går du helt in för att ta det lugnt den här söndagen. Du småpysslar gärna lite i hemmet eller ägnar ett par timmar åt någon hobby men i det stora hela så handlar söndagen om att vila och återhämta sig. Du är sliten den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om att ta det lungt och njuta av att vara ledig om du har den möjligheten. Det blir en dag då du gärna aktiverar dig med saker som träning, promenader eller fika med en kompis. Du vill inte sitta inne utan att göra något men samtidigt orkar du inte stressa runt.

Annons