Dagens horoskop måndag 3/4

02 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vara metodisk och arbeta efter en i förväg uppgjord strategi. Du är ovanligt fokuserad och tuggar dig igenom dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Kvällen kretsar kring att göra saker som är bra för dig, som att träna eller ge uttryck åt din kreativitet.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är det full fart redan från början. Det är många pusselbitar som ska falla på plats den här dagen och det gäller att du är pigg och alert. En chef söker upp dig för att få ditt råd när det gäller en affärsuppgörelse av något slag och du blir smickrad av förtroendet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det kan bli stressigt och bitvist ganska utmanande den här måndagen, men du tar dig an början av veckan med ett lugn som imponerar. Du får trygghet och fokus från jord och det hjälper dig genom dagen. Kvällen handlar om enkla nöjen som god mat och trevligt sällskap.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag hittar du struktur och ordning vilket vanligtvis inte är dina starka sidor. Du jobbar väldigt metodiskt och du får mycket gjort. Eftermiddagen blir rolig och aktiv. Du ägnar gärna några timmar åt en hobby eller sport. Du vill ha omväxling efter jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Vanligtvis drivs du av eld och är väldigt framåt av dig men i dag hålls du tillbaka av den lugnare gjorde energin i Jungfrun. Det gör att du inte får lika mycket gjort som du skulle önska, å andra sidan blir de saker du gör mer noggrant utförda och du levererar bättre resultat än vanligt.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen är Månen i Jungfruns tecken vilket gör dig rejält förankrad i det du tar dig för. Det blir en bra och produktiv dag som passar ditt lite fyrkantiga sätt att arbeta. På kvällen vill du göra något annorlunda och det kan till och med hända att du blir spontan och tänjer lite på dina gränser.

Vågen 23/9-22/10

Det märks att Månen går in i jordelementet särskilt på arbetet. Du känner en trygghet i det du gör och du lägger upp en plan för din arbetsdag, vilket inte brukar hända med Vågen. Den här dagen handlar om att vara fokuserad och om att leverera.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag känns det som du har koll och det är ganska ovanligt för att vara en måndag. Du njuter av att saker faktiskt går din väg för en gångs skull. Det här blir en skön, problemfri och trevlig inledning på veckan. På kvällen flödar din kreativitet och påhittighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det många bollar att hålla i luften samtidigt och det finns en risk att du glömmer bort viktiga saker som du ska göra. Det bästa är om du kan strukturera din dag så att du får en överblick. Du får lite draghjälp av den ordningssamma Jungfrun.

Stenbocken 22/12-19/1

Du går in i en mer intensiv period just nu och idag försöker du att både mentalt och med hjälp av listor strukturera upp hur den närmaste tiden ska se ut. Du är en person som gillar att ha koll och därför mår du bra när du tar dig tid att organisera ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker summera det som hänt förra veckan och det kan vara lättare sagt än gjort. Många möten och åsikter komplicerar till alla former av sammanfattning. Kvällen handlar om att vara aktiv. Du känner ett starkt behov av att få röra på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen försöker du hinna med ett projekt hemma. Du har påbörjat något som är ganska omfattande och du vill bli klar innan helgen. Den här dagen handlar delvis om att uttrycka din kreativitet men också om att du vill bevisa att du kan.

Annons