Dagens horoskop tisdag 4/4

03 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen hamnar du i en konflikt där du förväntas medla mellan flera upprörda parter. Det är egentligen inte din styrka att vara diplomatisk, men med Månen i Vågens tecken får du hjälp att tänka mer lösningsorienterat i den här typen av situationer.

Oxen 20/4-20/5

Även om det är fortsatt mycket att göra den här tisdagen så handlar det mer om att styra människor och se till att saker blir gjorda än att göra dem själv. Du har överblick och kontroll. Den här dagen handlar även om att planera framåt vilket kan kännas lite jobbigt när så mycket är ovisst.

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen har du fortfarande mycket att göra men genom att be om hjälp kommer du kommer igenom högen av uppgifter fortare än du trodde var möjligt. Dagen handlar även om sociala relationer. Du har hittat din grupp både på jobbet och privat någon som gör vardagen lite roligare.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen kan en kollega och du blir oense om hur ni ska arbeta. Du försöker att hitta en medelväg som ni båda kan acceptera, men den här personen vill alltid gör på sitt sätt så det är inte säkert att dina kompromisser fungerar. Kvällen blir lugn och skön.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte riktigt bekväm med att ha så mycket jord i ditt tecken som du har just nu. Du känner dig långsam och seg. Idag luckras det dock upp lite och du får ett högre tempo. På eftermiddagen väntar en del goda nyheter som rör dina personliga mål.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag kan uttrycka dig lite väl rakt och det kan skrämma eller såra en kollega. Det handlar inte om vad du säger, mer om hur du säger det. Hen är väldigt känslig för tonfall och blickar vilket gör att hen kan tolka in undermeningar som inte finns där.

Vågen 23/9-22/10

Även om du inte är lika målmedveten den här tisdagen så löper det mesta på bra. Tempot är högre och du har fler bollar i rullning samtidigt så det gäller att du har koll. Kvällen handlar om en ung släkting och hens behov av uppmärksamhet.

Skorpionen 23/10-21/11

Även om du har mycket den här tisdagen är tempot inte högre än att du hinner med vilket känns bra. Du kan till och med ta dig tiden att ta upp några idéer som du har med din chef och du blir positivt förvånad över den respons som du får.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om att ha koll och att inte släppa ifrån sig arbetsuppgifter som du inte är nöjd med. Du kan bli lite slarvig när du känner dig stressad. Under den här dagen kan ett sms eller ett samtal liva upp lite, särskilt om det innehåller roligt skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen är det full fart, men pressar dig inte eftersom du har en plan som du håller dig till, tvärtom är du noga både med vad du äter och hur du lägger upp arbetet, allt för att kunna vara effektiv utan att stressa. Kvällen bjuder på skratt och utmaningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Om gårdagen var en avslutning så blir dagen en nystart på många sätt. Även om du arbetar med samma sak som tidigare så verkar du gå in i en ny fas. Det blir en kreativ dag som kräver att du är skärpt, vilket kan vara svårt eftersom du har så mycket i huvudet just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Även om dagen inleds lugnt så kan den bli bitvis stressig, särskilt fram emot kvällen då du har en deadline som du måste hålla. Fisken gillar inte att tvingas hålla sig inom en tidsram så det här blir en nyttig erfarenhet för din del. Kvällen handlar om en vän och hens bekymmer.

Annons