Dagens horoskop onsdag 5/4

04 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt mån om dina kollegor idag och din omtänksamhet kan bemötas med en viss förvåning. Du brukar inte vara den som frågar alla hur de mår och intresserar dig för deras familjer. Du brukar bemöta dina kollegor med en torr, lite vass humor, men inte idag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att ändra på invanda rutiner vilket du som Oxe kan uppleva som lite besvärligt. Du försöker ändå fokusera på de saker som är positiva den här dagen. Ljuset ger dig energi och just nu fungerar du ovanligt bra i olika grupper. Du är omtyckt och det får dig att må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag hamnar du i en grupp som inte fungerar och för din egen skull använder du dig av din fenomenala verbala talang för att få alla att dra åt samma håll. Du brukar ogilla att vara den som tar ledningen men idag har du inget annat val. Kvällen rör upp en massa känslor inom dig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du ovanligt svårt att fatta beslut. Varje gång du försöker så ångrar du dig nästan direkt. Den här veligheten skapar både små och stora problem under dagen. Du kan få jobbigt med allt från arbetet till vilken lunch du ska äta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du verkar ha en ny kollega eller en ny bekantskap i din inre krets. Du försöker locka den här personen att bli lite mer avslappnad, särskilt när hen är med dig. Det här är en person som kan upplevas som lite skygg och vaksam, men det är just det som gör dig så nyfiken.

Jungfrun 23/8-22/9

Om du jobbar med samma kollega idag som igår har du lärt dig att vakta din tunga vid det här laget, men det kan vara försent. Om det uppstår en kylig stämning mellan er så måste du försöka att hitta ett sätt att få hen att slappna av och glömma det som hänt.

Vågen 23/9-22/10

Nu när Månen i ditt eget tecken så påverkar det dig både bra och dåligt på samma gång. Du är mer lyhörd och öppen för nya idéer samtidigt som du blir väldigt velig när du ska fatta beslut. Idag är det bra om du tvingar dig själv att hålla fast vid din första tanke.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag agerar du lite spindeln i nätet och det passar dig bra. Du tycker om att väva ihop olika saker till en helhet och det visar sig att du har en bra överblick på vad som behöver göras. Kvällen handlar om att vara öppen och ärlig mot din vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir väldigt känslofylld. Du reagerar starkt på olika situationer och du kan bli väldigt arg eller upprörd när någon kritiserar dig. Den här dagen försöker du även att charma en ganska svårflirtad kollega. Du vill få med hen i gänget vid lunch och fika.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en ovanligt bra dag då allt sitter som det ska. Du har möjlighet att ladda lite på ditt eget sätt den här dagen och det gör att när du väl ska prestera så levererar du över din egen förväntan. Den här dagen får du höra något oväntat och roligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag lyfter du ett ämne som kan vara känsligt med en av dina chefer. Det handlar om en kollega som du ofta känner inte har tillräckligt med erfarenhet eller kunskap för att utföra sin uppgifter. Du vill markera ditt missnöje eftersom hens brister går ut över dig men du vill samtidigt inte gå bakom hens rygg.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du höra roliga nyheter och det muntrar upp dig rejält. Inte ens när tempot blir högt och du tvingas att stressa så känner du dig irriterad. Du fokuserar framåt istället och gör det du ska. Kvällen handlar om en fysisk hobby eller kanske en sport som du utövar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons