Dagens horoskop torsdag 6/4

05 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag utsätts du för kritik och det gör dig mer upprörd än du vill erkänna. Vädurar är inte särskilt bra på att bemöta negativa omdömen. Under dagen tar du även tag i ett problem som upprört dig en längre tid men tack vare din påverkan från Vågen lyckas du reda ut det här problemet på ett smidigt sätt.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir stressig, intensiv men rolig och den går fort. Det händer mycket den här dagen, både privat och på jobbet så det gäller att hänga med i svängarna. Du upplever att en kollega är lite flirtig och du har svårt att vetat hur du ska tackla det. Du blir både smickrad och lite skrämd över uppmärksamheten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fullmånen gör dig känslosam och kan få dig att bli väldigt emotionellt sårbar. Den här dagen handlar om att inte ta saker personligt men också om att sätta gränser. Det finns personer i ditt liv som tar mer energi än de ger och det börjar bli dags att klippa banden med dessa individer.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du känner ett ovanligt starkt behov av att få alla människor omkring dig att trivas. Kombinationen Kräfta, fullmåne och Våg gör dig väldigt inkännande. Du mår nästan fysiskt dåligt när du ser någon utanför gemenskapen. Kvällen handlar om familjen och om att lägga gamla konflikter bakom er.

Lejonet 23/7-22/8

På torsdagen lyckas du få din nya vän att öppna upp sig lite mer. Som du misstänkte finns det väldigt mycket under den neutral ytan. Det här är en person som fascinerar och som har många djup. Det blir en rolig och givande dag både på jobbet och privat.

Jungfrun 23/8-22/9

Precis som igår är tempot högt och du får jobba hårt för att hänga med och göra allt rätt. Det blir en intensiv dag som bjuder på en hel del utmaningar, särskilt när det kommer till jobbet. Kvällen handlar om familjen och om något som ni planerar att göra tillsammans.

Vågen 23/9-22/10

Med fullmåne i Vågen blir du extra emotionell och det märks tydligt den här dagen. Du kanske inte ens är medveten om hur svajiga dina känslor är. Idag hamnar du i en situation som tvingar dig att sätta gränser i en relation. Hur tungt det än känns så vet du att du agerar för bådas bästa.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det fullmåne och det är du väldigt känslig för. Du kan reagera med att ha svårt att sova, blir känslomässig instabil men också bli arg och markera. Oavsett hur du reagerar är det bra om du är observant på dina känslor. Kvällen handlar om aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Du ställs inför en situation idag som du är allt annat än bekväm med, men du försöker tvinga dig själv att gå utanför din komfortzon. För dig blir dagen en utmaning med också en personlig framgång. Det här är dagen du sätter stopp för negativt inflytande från en viss kollega.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en högintensiv och väldigt fullspäckad dag framför dig så det gäller att du är mentalt förberedd och utvilad. Det här blir en dag fylld av utmaningar som har med logistik att göra. Som tur är så brukar Stenbocken vara något av en expert på att organisera och det märks idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Fullmånen påverkar ditt humör, men kanske inte lika kraftigt som vissa andra tecken. Idag blir du mer bestämd och har lättare att uttrycka dina känslor. Det blir en stressig men ändå bra dag som avslutas på ett riktigt härligt vis. Kvällen bjuder på en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött den här dagen och det kan ha att göra med att du alltid sover dåligt inför fullmåne. Den här dagen blir ganska känslomässigt kaotisk. Du blir väldigt berörd, både positivt och negativt för minsta lilla sak, men samtidigt vet att du är extra känslig vid den här tiden i månaden.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons