Dagens horoskop långfredag 7/4

06 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på nöjen men också på en hel del heta känslor, särskilt för Vädurar som har en etablerad relation. Det flammar upp mellan dig och din partner. Gamla förhållande får en nytändning den här dagen. Som singel kan du upplevas som flirtig.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen verkar du ge dig ut på en kortare eller längre resa. Det kan vara att du åker bort över påsken. Det blir en trevlig men ganska intensiv dag. Mycket den här fredagen kretsar kring familjen, kring god mat men också vackra miljöer och roliga människor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir den lugnaste dagen den här veckan. Idag är du öppen för förslag, men du är samtidigt restriktiv med din tid. Du vill inte lägga den här dagen på evenemang eller aktiviteter som du egentligen inte gillar. Det här är din dag och den slösar du på dig själv och dina intressen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du en paus från all stress och alla krav. Du ägnar dagen åt aktiviteter som stärker dig och får dig att växa. Det kan vara konst, en hobby eller varför inte meditation eller yoga. Oavsett hur du spenderar dagen så är det viktigt att allt du gör får dig att må bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får höra nyheter den här dagen som får dig att reflektera över ditt liv. Det kan vara en händelse eller en person som gör något utöver det vanliga. Lejonet känner sig ofta instängd i rutiner och vardag, allra helst under våren och det du får höra förstärker den känslan.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen kan bjuda på kärlek och passion särskilt om du har ett förhållande. Jungfrun kan upplevas som lite reserverad när man för lär känna dig, men under ytan bubblar det en passionerad och kärleksfull partner. Idag visar du din mest omtänksamma sida för din älskade.

Vågen 23/9-22/10

Är du ledig den här fredagen så blir det en riktigt ta hand om dig själv dag. Oavsett vad det innebär för dig så gör du saker som får dig att må bra. Mycket den här dagen handlar om både yttre och inre välbefinnande, men också om att skämma bort sig med lite helglyx.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen är ofta väldigt intresserad av det andliga och av new age. Idag tar du en inre resa som både handlar om att hela gamla sår, men också att lära känna dig själv och att jobba på dina negativa sidor. Den här dagen handlar om nyfikenhet och om att vara öppen för nya intryck.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om dig och om dina närmaste. Det blir en mysig men ganska lågmäld dag där det viktigaste är att umgås inte vad ni gör. Dagen kan bjuda på lite överraskning i form av nyheter om en ung släkting eller vän. Den här informationen är intressant inför våren.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att vila, sitta still och inte göra någonting särskilt. Det kan vara att du är ute och reser och tillbringar en hel del av dagen i ett transportmedel. Oavsett så fokuserar du på att bygga upp ditt självförtroende och på att ladda batterierna.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen förflyttar du dig en ganska lång sträcka och det tar lite på krafterna samtidigt som du uppskattar ett miljöombyte. Dagen handlar om att behålla fokus även när du börjar blir trött. Kvällen ser riktigt lyxig och trevlig ut. Du slappnar av ordentligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Har du ett förhållande så anstränger du dig extra mycket för att få till lite ginstor i er relation. Månen gör dig sensuell och oemotståndlig. Som singel är det här en bra dag att möta nya människor på, särskilt om du är ute efter en fysisk relation.

Annons