Dagens horoskop påskafton lördag 8/4

07 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska känsloladdad inledning på den här påsken. Heta känslor väcks till liv och du tar ställning för ämnen som du brinner för. I övrigt en mer stillsam och familjeorienterad dag. Dina nära och kära är i fokus. Dagen tycks även bjuda på god mat och social samvaro.

Oxen 20/4-20/5

För dig blir det en annorlunda om än rolig påskafton. Istället för den vanliga påskmaten och alla ägg så upplever du spänning, känsloladdade ögonblick, stolthet och massor av skratt. Du får också möjligheten att iaktta vissa personer och deras relationer vilket gör dagen ännu mer intressant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Påskafton är en väldigt traditionell dag som oftast ser ut på samma sätt. Även när du försöker bryta mönstret tenderar den att falla in i samma spår igen. Dagen handlar om god mat, familj och släkt och alldeles för mycket godis. Det finns även en viss dos av drama att vänta den här dagen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir mer social än fredagen. Idag glittrar du av värme och charm. Troligtvis finns det inslag av familj och släkt firande idag men gör det inte det får dina vänner ersätta din familj. Det viktiga för dig är att umgås och ha trevligt.

Lejonet 23/7-22/8

Påsken är en familjehögtid vilket gör att du spenderar en hel del tid med dina nära och kära i dag. Har du en stor och bullrig släkt kan det bli lite tålamodsprövande med den här typen av sammankomster, även om det är härligt och roligt så kan det samtidigt vara rätt så utmattande.

Jungfrun 23/8-22/9

Även lördagen ser kärleksfull ut men det handlar mer om en lågmäld varm, känsla än ren passion. Idag kan du visa din kärlek inte bara till din partner utan till hela din familj eller kanske är det ett husdjur som får lite extra uppmärksamhet. Det blir en mysig dag som bjuder på gemenskap.

Vågen 23/9-22/10

Har du familj är det troligt att du spenderar stora delar av helgen med dem. Det blir en varm, dag som präglas av god mat, massor av godis och skratt. Du tycks omge dig med människor från olika generationer vilket skapar en härlig dynamik. Har du ingen nära familj låter du vännerna ersätta istället.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Din påsk blir inte så traditionell om du får välja själv. Du vill gå ifrån normerna och göra något annorlunda. Har du en stor familj kan det hända att din vilja att fira alternativt inte blir väl mottagen. Oavsett så blir det en ganska lugn dag där du undviker för mycket aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Om fredagen var lågmäld så blir lördagen bullrigare. Oavsett om du väljer att spendera dagen med släkt och familj eller vänner så verkar det vara många starka viljor och en hel del egenheter som kantar den här dagen. Du tycker det är lite kul med all drama, det piggar upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här påskafton handlar inte om ägg och mat utan om spänning, prestation och att visa vad du kan. Du både stöttar andra och peppar dig själv vilket också märks på de resultat du levererar. Kvällen blir rolig, social och lite oväntad. En person tar kontakt med dig och hens närmanden förvånar dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det dramatik och spänning på hög nivå. Även om du inte är direkt inblandad i det som händer, utan lite mer av en åskådare så känner du av stämningen. Den här dagen infriar och överträffar alla dina förväntningar. På kvällen vill du fira.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det en möjlighet att du väljer att fira en lite alternativ påsk. Du kan mycket väl tillbringa hela dagen och kvällen tillsammans med din partner och undvika både släkt och påskbord om det går. För dig är det viktigáste att vara nära den eller dem som betyder mest för dig.

Annons