Dagens horoskop påskdagen söndag 9/4

08 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en skön och social påskdag där du umgås med dina vänner eller din familj. Efter gårdagens fokus på mat så tar du gärna en promenad utomhus för att få igång kroppen. Den här dagen får du höra ett oväntat skvaller om en vän eller bekant. Det här är nyheter som väcker mersmak.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen består egentligen av två delar. Familjehäng och resa. Det blir en ganska lång och intensiv dag som tröttar ut mer än den ger energi. Det positiva med den här dagen är att du få rå om personer som står dig nära. Sammanfattningsvis blir det en mysig avslutning på veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Om lördagen var intensiv så blir söndagen raka motsatsen. Idag handlar det om familjen eller om nära vänner. Det blir mindre fokus på mat och mer fokus på att umgås och ha trevligt. Det här är en dag då du laddar batterierna och hittar ny energi.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag ger du dig långt ut från din vanliga bekvämlighetszon och det resulterar i oväntade upplevelser. Är du bara öppen för det nya kan det här blir en spännande och rolig dag som bjuder på annorlunda aktiviteter. Idag möter du fascinerande människor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även söndagen handlar om familjen och om umgås. Troligtvis är det inte hela släkten den här gången utan en lite mer utvald skara och det passar dig bättre. Idag blir du rejält bortskämd av en äldre släkting som inte har möjlighet att rå om dig så ofta.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag finns det många saker som du vill hinna med. Det kan vara fysisk aktivitet, sport, en hobby eller bara att vara ute i naturen. Du får massor av energi från Solen och det gör att du är ovanligt pigg för att vara så här i slutet på veckan. Den är dagen passar det bra att umgås med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Om lördagen bjöd på ett överflöd av mat så känns söndagen lite mer hälsosam. Idag är det frisk luft, motion och aktivitet som gäller. Det verkar som om dina närmaste fortfarande är med men nu har ni tagit påskfirandet utomhus istället.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en positiv energi i ditt tecken som har med ett uppvaknande att göra. Du är nyfiken och framåt. Du vill lära känna både nya miljöer och nya människor. Hela söndagen blir en dag som präglas av både små och stora upplevelser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar om vänskap, om mat och om gemensamma intressen. Det blir en rolig och bitvis fartfylld dag där du lyckas med att både göra bort dig och imponera på en person som du gärna vill ska tycka om dig. Ibland anstränger du dig lite för mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du är fysiskt och psykiskt uttömd den här söndagen så gäller det att ladda om. Dagen ser ut att bjuda på släktträff och firande. Det blir en rolig med en bitvis ganska intensiv dag. För det gäller det att vila och sova när du kan så du är pigg när det gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar återigen om att ta sig från en plats till en annan men den handlar också om att fira påsk med släkt och vänner. Det blir en hel del god mat godis den här eftermiddagen. Du får höra härliga nyheter och du delar glädjen med din nära.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du socialare och umgås gärna med flera personer samtidigt. Den här dagen passar bra att träffa vänner eller släkt, i alla fall om du kan kombinera det med fysisk aktivitet. Kanske blir det en dag som du ägnar åt vinteraktiviteter eller någon form av träning.

Annons