Dagens horoskop måndag 10/4

09 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska stillsam dag där du får möjlighet att vila ordentligt. Det här blir en skön paus i en ganska jäktig vardag. Du tar hand om dig själv idag och skämmer bort dig lite extra. Kvällen ser ut att kunna bjuda på både nöjen och spänning.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte lika ledig som alla andra den här måndagen, men det gör dig inte så mycket eftersom tempot är behagligt och du stressar inte. Den här dagen handlar mycket om att avsluta och om att förbereda. Det blir lite av en mellandag för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag träffar du gärna vänner, familj och släkt. Det blir en dag då du kan återhämta dig och ladda batterierna inför den kommande vecka. Under dagen väntar en del nyheter som kommer att förändra dynamiken i er grupp. Det kan vara ett nytillskott eller någon som ska resa bort ett tag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du har en riktigt härligt aktiv dag att se fram emot. Oavsett om det gäller en hobby eller om du bara bokar in olika vänner och kanske släkt så går dagen fort. Du njuter verkligen av att hinna med att träffa personer som du inte umgås med så ofta som du skulle vilja.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du behöver vila och ta det lugnt, men det finns en rastlös energi i ditt horoskop som gör att du har svårt att bara vara. Det troligaste är att du aktiverar dig i en hobby eller inom en sport. Du känner ett behov av att få göra något utmanande.

Jungfrun 23/8-22/9

Du njuter verkligen den här måndagen. Du är utomhus om vädret är med dig, den friska luften och ljuset får dig att leva upp. För dig är det här en dag då du hämtar krafter till att orka med resten av veckan. Som jordtecken är våren din tid och nu är det astrologisk vår oavsett temperatur ute.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att utmana dig själv fysiskt eller psykiskt. Det kan vara något du velat testa på men inte riktigt vågat göra ännu. En vän är bra på att få dig att kliva ur din bekvämlighetszon och pröva nya saker. Det är din vän som uppmuntrat dig till ditt äventyr idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Under måndagen njuter du antagligen av att vara ledig och umgås med familjen eller vänner. Om du arbetar är tempot behagligt, du vägrar att stressa den här dagen. Idag unnar du dig god mat, trevligt sällskap och du frossar utan att skämmas åt att skvallra om en bekant som gjort bort sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag unnar du dig att pusta ut ordentligt. Det blir en dag som handlar om återhämtning, gärna utomhus, men det kan också innebära en heldag i sängen eller i soffan framför tv. Det viktiga är att du tar det lugnt och att du laddar upp energi inför den kommande veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen kan du lägga upp lite efter eget huvud och det passar dig väldigt bra. Det blir en rolig dag som du med fördel tillbringar utomhus med eller med fysiska aktiviteter. Det blir också en dag då du hämtar andan och reflekterar framåt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen tar du ett beslut rörande sommaren och du är nöjd med dina planer. Du fattar det här beslutet helt på egen hand utan att involvera resten av familjen trots att det berör dem i lika stor utsträckning som det berör dig.

Fiskarna 19/2-20/3

För dig handlar den här dagen helt om familjen, om att samlas och om att ha trevligt. Du blir förtvivlad eller arg om någon ställer in idag. För dig är det extra viktigt med just de här gångerna som ni har tid att umgås alla tillsammans.

Annons