Dagens horoskop tisdag 11/4

10 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du stressad för det är mycket som du ska hinna med och tiden är knapp. Även om du lägger upp en plan för den här dagen så kommer du att märka att du inte riktigt hinner med allt som du önskar få gjort. Kvällen blir intensiv och annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Det är mycket att göra den här tisdagen, och som alltid när det är fullt upp så sätter du på autopilot. Du gör saker på ett visst sätt för då vet du att du hinner med. Oxar fungerar som bäst när de kan luta sig tillbaka på rutiner och listor. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Vissa av dina kollegor kan blir lite förvånade över hur ovillig du är att umgås med dem idag. Ett inflytande från Stenbocken gör att du gärna både jobbar själv och äter lunch ensam om den möjligheten ges. Ibland kan du tycka det är skönt att slippa vara social.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det noggrannhet som gäller, något som knappast är din styrka. Om du bara fokusera på en sak i taget och gör den så bra du bara kan, utan genvägar eller fusk så kommer du att kunna leverera utmärkta resultat. Den här typen av arbetssätt är väldigt nyttig för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag jobbar du bäst om du arbetar ensam. Du behöver friheten att lägga upp din dag efter ditt eget huvud och slippa kompromissa med andra. Under eftermiddagen kan en chef vilja informera om vissa förändringar. Det här är något som är positivt för din del.

Jungfrun 23/8-22/9

Du verkar ha lovat en vän eller en kollega något den här dagen och du vill verkligen se till att uppfylla ditt löfte. Du är väldigt noggrann med att hålla vad du lovar och du förväntar dig samma behandling tillbaka. Kvällen handlar om att umgås med vänner.

Vågen 23/9-22/10

Idag försöker du lägga upp en plan för resten av veckan. Det kan låta enkelt, men det är många pusselbitar som ska passa ihop. Under den här dagen utmanar du dig själv lite extra. Du vill visa både för dina kollegor och din chef att du kan vara bra på att planera.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag föredrar du att hålla dig undan människor och jobba ensam. Har du möjligheten att arbeta hemma så är det utan tvekan det bästa alternativet, annars drar du dig helt enkelt tillbaka in i dig själv och väser om någon kommer för nära.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På tisdagen är det rutiner som gäller och det kan den frihetsälskande Skytten tycka är lite jobbigt. Du får hjälp att rätta dig i ledet av all jord som befinner sig i ditt tecken just nu. Det gör det enklare för dig att jobba efter en, i förväg uppgjord plan.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag jobbar du på i en ganska bra takt. Du har mycket att göra men det förhindrar inte att du lyfter ett känsligt ämne med din närmaste chef. Idag får du även lära dig en hel del nya saker och det tycker du är både intressant och lite svårt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen tvingas du konfronteras med en hel del fel som en kollega har gjort. Det är inget som du inte kan rätta till, men du kommer att förlora en hel del tid på att hen inte tänkte efter ordentligt innan hen agerade. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen är det praktiskt arbete och logik som gäller, två saker som du tycker är lite svårt att hantera. Du upplever dig själv som kreativ och konstnärlig, men det förutsätter ett visst utrymme för slarv och något sådant finns det inte idag.

Annons