Dagens horoskop onsdag 12/4

11 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Är du ledig den här onsdagen är du utomhus så mycket du bara kan. Du känner att du lever upp när du kommer ut i naturen. Arbetar du försöker du kombinera det med någon fysisk aktivitet. Just nu har du ett starkt behov att få röra på dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag gör du saker efter ett invant mönster och då känns allt tryggt. Oavsett om du arbetar på plats eller hemma så följer du en i förväg uppgjord rutin. Under dagen tvingas du vika lite från dina planer och då gäller det att du kan ta den förändringen med ro och inte bli irriterad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även under onsdagen agerar du lite av en eremit och håller dig undan. Även om du kan tänka dig att vara social efter jobbet eller under rasten så föredrar du att arbeta ensam.Kvällen handlar om en hobby och om ett sätt att få utlopp för din kreativitet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det är högt tempo och mycket att göra den här dagen, men är du bara utvilad så kommer du att kunna leverera. För dig handlar jobbet mycket om dagsform. En pigg och glad Kräfta kan uträtta underverk, medan en trött Kräfta oftast sätter sig på tvären. Du är en känslomänniska.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig inte särskilt social idag utan håller dig lite för dig själv. Du jobbar bra om du får bestämma hur du ska lägga upp ditt arbete men det blir bara pannkaka av allt om någon lägger sig i. På kvällen behöver du koppla bort jobbet och tänka på något som är roligare.

Jungfrun 23/8-22/9

På onsdagen har du mycket inplanerat och det gäller att du är ganska hård mot dig själv om du ska lyckas hålla ditt tidsschema. Ibland kan du snöa in på saker som du håller på med, särskilt när det är något du tycker är kul och då glömmer du både tid och rum.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om rutiner och om att få saker gjort. Det blir en bitvis enformig dag där det inte händer så mycket, men ibland är det bra att ha en dag utan överraskningar. Kvällen blir roligare, då är du social och umgås med vänner, se upp så det inte blir för sent bara.

Skorpionen 23/10-21/11

Även om du fortfarande gärna håller dig lite för dig själv så är du mer social idag, i alla fall utanför jobbet och på rasterna. Du vill gärna uppdatera dig på vad som händer i världen och då vet du att lite skvaller vid kaffemaskinen kan avslöja mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tacklar du ett problem med både logik och entusiasm. Du tycker att det är lite roligt att kunna hitta olika lösningar på det här dilemmat. För dig handlar det om att se möjligheter istället för hinder och det lyckas du bra med idag. Kvällen blir underhållande.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag höjs förväntningarna på dig på jobbet och du får vissa att du kan ta ansvar och att du är lättlärd. Det blir en intensiv dag som går fort. Idag pratar du mycket med en kollega som har ett särskilt gott öga till dig. Du märker att hen flirtar, men du gör inte så stor sak av det.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir väldigt lång och intensiv på fel sätt. Det är så mycket som du ska hinna med på kort tid, innan en utsatt deadline, men du får problem eftersom det är så många som sliter i dig och behöver din kunskap på annat håll. På kvällen behöver du rensa tankarna genom till exempel träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du kläm på det här lite nya sättet att jobba. När du väl hittar en metod som fungerar för dig så brukar du briljera. Du gör kanske inte som alla andra men du levererar ett bra resultat och det är det viktigaste. Kvällen blir kärleksfull.

Annons