Dagens horoskop torsdag 13/4

12 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det full fart som gäller. Här måste du hela tiden tänka mer än ett steg framåt om du ska ha någon chans. Det är många pusselbitar som ska på plats innan du når det resultat du vill ha. Ett drama på jobbet skapar irritation och slitningar inom gruppen.

Oxen 20/4-20/5

Idag kretsar en hel del kring ett möte på ditt arbete. Här gäller det att ha högt till tak och att inte blir arg om du utsätts för kritik. Som Oxe går du lätt in i försvarsläge när du känner dig kritiserad. I övrigt en stressig men ändå ganska bra dag där du får mycket gjort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag är du ditt vanliga, pratglada och charmiga jag igen. Du tycker att det är kul ju fler ni är den här dagen och du tackar inte nej om du får frågan om ett grupparbete. Idag får du höra ett skvaller som får dig att lyfta på ögonbrynen av förvåning.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du sällskap av en kollega som du tycker lite extra mycket om och då går tiden fortare. Tack vare att du är så flexibel som du är just nu så lyckas du samarbeta med de mest svårflörtade kollegorna. Kvällen handlar om att avslöja en lögn.

Lejonet 23/7-22/8

Om du ska presentera en idé eller ett projekt som du har så bör du tänka lite utanför de vanliga ramarna idag. Du har jättebra idéer men ibland kan du ha svårt att få fram dem på rätt sätt. Kvällen blir väldigt intensiv men också väldigt givande.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen har du lite svårt att komma igång. Allt går långsamt och du får inte riktigt till de saker du vill göra. Den här dagen handlar om tålamod och om att tillåta sig att få vara långsam mellan varven. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Idag utnyttjar du din talang för att ena och främja gruppen. Du vet att det måste till en kompromiss för att få jobbet att funka och det kommer att bli du som presenterar en hållbar idé. Kvällen handlar om att ta hand om en släkting som behöver ditt stöd.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du verksam i en större grupp, antingen genom eget val eller genom jobbet. Här gäller det att få alla starka viljor att enas och dra åt samma håll, något som inte är lika enkelt som det låter. Kvällen blir aktiv på ett bra sätt. Då håller du igång.

Skytten 22/11-21/12

Du utmanar dig själv på olika sätt idag. Du måste jobba praktiskt och det tycker du är kul men svårt på samma gång. Du ska även kunna fungera i grupp och det brukar Skytten inte ha några problem med. Kvällen handlar om att släppa loss och umgås.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen blir du märkbart irriterad på en chef som inte vet sitt eget bästa. Hen tenderar att göra allt själv och har svårt att delegera ut ansvar. I dina ögon är det här en märkbar svaghet och det gör dig arg att hen ska ha ett så starkt kontrollbehov.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dig friheten att ha en kortare arbetsdag idag, kanske för att kompensera allt du jobbade över igår. För dig handlar den här dagen mycket om dina nära och kära som du vill passa på att umgås med. Det blir en bra eftermiddag och en väldigt mysig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du ovanligt glad och utåtriktad, något som du har användning för både privat och på jobbet. Hanterar du klienter eller har affärskontakter så är det här den perfekta dagen att avsluta förhandlingar på. Kvällen handlar helt och hållet om nöjen och vänner.

Annons