Dagens horoskop fredag 14/4

13 apr, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen känner du dig anklagad av en vän eller kollega. Det handlar om ett misstag som du gjort. Du är väl medveten om att du gjort fel så du blir arg när hen påpekar det uppenbara. Väduren har svårt för kritik, särskilt från den här personen.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen utforskar du nya marker. Det kan vara ett heldags äventyr eller så ger du dig ut efter jobbet. Det blir en bra dag där du lyxar till det lite. För dig är det viktigt att kunna kanta vardagen med det lilla extra. Om du shoppar har du stora möjligheter att göra riktigt bra fynd idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är fredag och då är dina tankar överallt utom på jobbet. Här gäller det att hitta ett sätt att behålla fokus till det är dags att gå hem. Kvällen ser ut att bjuda på en hel rad av nöjen. Det ser också ut som du har goda chanser att träffa nya spännande människor den här dagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen är det fest som gäller. Du vill du ut och träffa människor. Du försöker dra med en vän på dina äventyr och du kan lyckas om du bara väljer dina ord med omsorg. Kvällen blir glittrande rolig och bjuder på fest. Det finns en god chans att möta nya, spännande människor den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du mycket mer social jämfört med hur du varit under resten av veckan. Den här dagen är det fredag och du har en lång härlig helg framför dig. Idag är du på ovanligt gott humör och du charmar alla du möter. Kvällen består av skratt och nöjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen blir glittrig och härlig. Du är på ett strålande gott humör och det lyser igenom i allt som du tar dig för. Den här dagen bjuder visserligen på utmaningar men också på belöning för det jobb du lägger ned. Kvällen handlar helt och hållet om att ha kul och att bjuda på sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Om du jobbar den här fredagen kan du upplevas som förvirrad. Dina tankar är på alla möjliga andra platser än jobbet och du gör ofta fel och får göra om. Är du ledig så är du gärna aktiv utomhus. Då är du i ditt rätta element och kan helt och fullt gå upp i nuet.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen lockar fram det bästa inom dig. Inte nog med att det är början på en helg, det är även den dagen som har den starkaste positiva påverkan på ditt tecken den här veckan. Idag är du social, charmig och väldigt svår att motstå. Du lindar alla du möter kring dina fingrar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härlig men väldigt intensiv fredag där du knyter värdefulla kontakter både privat och på jobbet. Du är ovanligt lättsam och lätt att tycka om just nu. Du har slipat bort dina vassaste kanter och det gör att du upplevs som mjuk och vänlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen börjar tidigt och slutar sent, däremellan är allt ett rent äventyr som både kan vara väldigt roligt men bitvis lite jobbigt. Du utmanar dig själv på många sätt idag men det gör också att du känner dig säkrare i nya och annorlunda miljöer. Dagen handlar också om att göra fynd.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen försöker du hinna med lite uppgifter som blivit liggande på grund av tidsbrist. Idag finns det en lucka i ditt schema och då passar det bra att binda samman lösa trådar. Den här dagen handlar också om vänner, om att träffas och ha kul.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du vara öppen för nya, lite vågade tankar. Att bara hålla sig inom givna ramar är egentligen väldigt kreativt dödande för Fiskarna. Du behöver testa gränser och våga tänka annorlunda, något du får möjlighet till idag. Kvällen blir lugn men mysig.

Annons