Dagens horoskop söndag 11/6

10 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen går Månen in i Vädurens tecken och då blir det mycket Vädurs beteende för din del. Idag sätter du jaget framför gruppen och du är både drivande och väldigt ambitiös. Oavsett om du ägnar dagen åt att träna, en hobby eller att arbeta så är det du som bestämmer.

Oxen 20/4-20/5

Idag andas du lugn och harmoni. Det kan vara att du läser en god bok, ägnar dig åt en kreativ hobby eller tar en lång promenad i skogen. Just utomhusvistelse är bra för de oxar som har saker att fundera på och beslut att fatta.Samtidigt som du njuter av naturen bearbetar ditt undermedvetna dina problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen tar du det lugnt och vilar mycket. Det har har varit en tuff vecka och du behöver tid för återhämtning. Dagen handlar både om att göra en sak i taget och att inte stressa, men framförallt om att göra saker som du tycker om att göra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du strålar den här söndagen. Det finns massor av härlig och positiv energi i ditt horoskop idag. Vad du behöver göra är att njuta av livet och helt gå upp i nuet. Skjut undan all oro och ta en paus från vardagen. En bra dag att tillbringa utomhus.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På söndagen lyckas du varva ned ordentligt. Det blir en härlig dag som bjuder på riktiga pärlor till upplevelser. Just nu uppskattar du mycket lugn och ro och att omge dig med familj eller vänner. Enkla nöjen som kortspel eller kubb är självklara inslag den här dagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du står inför ett jobbigt val som har med gårdagen att göra. Det handlar om du ska förlåta din vän så att ni båda kan gå vidare, ge hen en ny chans eller bara klippa banden och inte förlåta. Svaret på det här dilemmat grundar sig i hur bra vän det är som det rör sig om.

Vågen 23/9-22/10

Det verkar som om du skaffat dig en fysisk aktiv hobby eller att du börjat träna. Dagen kretsar kring att utmana dig själv och pressa dig lite mer än du brukar. Du vill se vart gränsen för din fysiska kapacitet går, men frågan är om du verkligen ska pressa dig själv så lång idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag velar du en hel del och det skapar ganska mycket konflikter. Du kan inte riktigt stå för dina åsikter eftersom du är rädd att såra någon som du bryr dig om. Det mest rakryggade i det här fallet är att ta eventuella konflikter som uppstår samtidigt som du är trogen dig själv och dina åsikter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det här är en dag som du med fördel spenderar utomhus. Frisk luft och gärna solsken bidrar till att ge dig den energi du behöver inför kommande vecka. Under den här dagen träffar du på personer som har mycket att berätta och du är en ivrig åhörare.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en dag då du fokuserar på hemmet, på dig själv och på din framtid. Idag funderar du över utbildningar och kurser samt att du gärna gör upp en femårsplan för att nå dina mål. Stenbocken gillar att saker är strukturerade.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen verkar du känna dig lite hängig och stannar gärna inne om det alternativet ges. Det här är en dag som passar bra att tillbringa med en god bok som sällskap eller kanske ett maraton av filmer. På kvällen pratar du med en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagens läxa är att inte väcka den björn som sover. Du har träffat på en värdig motståndare i en ganska harmlös tävlingslek och du märker att det som du tar för kul är blodigt allvar för hen. Det blir en nyttig läxa till ett senare tillfälle. I övrigt en härlig och aktiv dag.

Annons