Dagens horoskop måndag 12/6

11 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen vill du en massa saker och du har både energin och orken att starta upp ett flertal projekt. Det enda du ska tänka på när du har den här typen av dubbel Vädursenergi i ditt horoskop är att inte bli för fladdrig. Försök att göra upp en plan för dagen och hålla dig till den.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir rolig men intensiv, det är mycket som ska starta upp den här dagen och du är lite av spindeln i nätet. Under dagen får du chansen att testa en ny idé som du har. Det handlar om att effektivisera vissa rutiner på jobbet. På kvällen pysslar du gärna i hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket energi i ditt horoskop idag men det finns också en hel del ilska. Det finns en risk att du låter din frustration över saker som blir fel gå ut över dina kollegor istället för att fokusera på det verkliga problemet. Kvällen handlar om att vara aktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du ett väldigt frestande erbjudande. Det kan gälla ett arbete, en kurs eller ett boende. Oavsett vad det är kommer det att beröra fler än dig så tänk igenom det hela ordentligt. Det som verkar så bra vid första anblick kan bli problematiskt i längden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har massor av eld i ditt tecken och det gör dig full av energi men det kan också skapa en rastlöshet hos dig. Idag gäller det att fokusera din energi på rätt sätt, då kan du uträtta mirakel. Dagen blir rolig, intensiv och periodvis ganska stressig. Kvällen handlar om att kunna varva ned.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du lätt för att stressa upp dig. Jungfrun kan ha svårt för mycket eld energier eftersom det gör dig hetsig i humöret och stressad. Du får en ung kollega till hjälp idag men frågan är om hen verkligen hjälper eller stjälper. Du har inte tid eller ork för att lära upp någon ny.

Vågen 23/9-22/10

Idag finns det en vilja att göra saker på ditt sätt och du kan ha svårt att kopromissa. Här gäller det att du kan förena din drivenhet med en smula ödmjukhet för att du kan komma att behöva hjälp. Kvällen handlar om att träffa vänner och koppla av.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag ställs din kampvilja mot din inneboende lathet. Det blir ett jobbigt beslut eftersom du gärna skulle strunta i allt och bara låta dagen löpa på, men samtidigt finns det något inom dig som gör att du inte bara kan låta saker vara, du vill måste dig i.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är spontan den här måndagen och det gör att du gärna undviker rutiner och vardagligt arbete. Idag låter du fantasin flöda på jobbet medan dina kollegor får ta hand om det mer löpande. Kvällen blir rolig och informativ. Du lär dig mycket nytt som du kan ha användning för framöver.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att motivera dig själv den här måndagen. Även om kroppen är pigg så är hjärnan ganska trött och du känner dig lite lättretlig. Det här är en bra dag att hålla för sig själv och att jobba efter väl inarbetade rutiner. Kvällen bjuder på god mat och vila.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen träffar du på starka viljor med många åsikter, även om du själv har en plan så väljer du att vara lite mer passiv den här dagen. Du lyssnar när andra talar. Du tänker en hel del och du analyserar situationen. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har fått in eld i ditt horoskop och med elden kommer också drivkraften att påbörja nya saker. Det blir en intressant och intensiv start på veckan. Kvällen ägnar du gärna åt en hobby eller en fysisk fritidsaktivitet. Just nu trivs du som bäst när du är utomhus.

Annons