Dagens horoskop tisdag 13/6

12 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du kommer in i en lugnare påverkan idag och du kan fokusera på en sak i taget. Det blir en bra dag där du jobbar metodiskt. Under den här dagen samarbetar du med en person som brukar göra en sak av att irritera dig. Hen tycker att det är roligt att se dina reaktioner.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en ganska lugn dag där mycket kretsar kring rutiner och stabilitet. Du håller på att bygga upp en hållbar plan inför sommaren. För dig är det viktigt att kunna delegera. Du vet att inget är starkare än den svagaste länken. Kvällen handlar om att njuta av försommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ett ganska klurigt familjeproblem som du bör ta tag i den närmaste tiden. Om du inte gör det finns risken att saker eskalerar och blir värre. Mycket handlar om kommunikation och om att lyssna på varandra. Du är bra på att prata men inte alltid lika bra på att lyssna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar mycket den här tisdagen. Kräftan är inte den som brukar göra för och nackdel lista men idag kan det faktiskt vara ett hjälpmedel för dig när du ska fatta ett viktigt beslut. Här måste både förnuft och känsla få vara med när du bestämmer dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in jord i ditt tecken som motvikt till all eld. Det blir en bra stabilisator som får dig att tänka efter innan snarare än att agera på impuls. Dagen handlar om att planera framåt. Kvällen kan bjuda på oväntat sällskap.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du göra om en del som blev fel igår, men det gör dig inte så mycket eftersom du har fått in ett lugn i ditt tecken. Idag har du lättare att fokusera och tålamodet är på plats igen. Kvällen handlar om att ge råd till en vän med ett brustet hjärta.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen är det grupparbete och det passar bra nu när Månen är i Oxens tecken. Du blir lugnare och du har lite mer tålamod. Dagen handlar om att tänka i ett större perspektiv, något du kan tycka är lite svårt. Som tur är så jobbar du tillsammans med personer med visioner.

Skorpionen 23/10-21/11

Efter en lite strulig inledning på veckan känner du att det är dags att du funderar igenom hur du ska komma ikapp och förhoppningsvis även lite före. Dagen handlar mycket om att organisera både på jobbet och privat. Kvällen bjuder på en version av konstnärlig frihet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Skytten kan vara ett av de mest impulsiva tecknen i zodiaken så därför är det jobbigt för dig idag eftersom du måste ha kontroll och hålla på dina känslor. Att spela kall och vara beräknande är inte din stil, men idag får du plocka fram dina bästa skådespelartalanger.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen är huvudet inte fullt så mosigt och du kan göra uppgifter som kräver en del tankearbete. Idag försöker en chef lära dig nya saker. Det här är något du efterfrågat så det gäller att du visar dig glad och alert även om du inte är det inombords. Kvällen bjuder på intressanta nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har tagit på dig ett tidsbegränsat uppdrag och det gör att du måste stressa för att hinna med. Som Vattuman ogillar du den typen av press, men du har inget emot långa arbetsdagar så på så sätt kan du hantera situationen utan att det blir olidligt. kvällen handlar om nya intryck.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen låter du arbetstakten dala något men du ser ändå till att beta av en hel del uppgifter. Du vet att om du ligger bra till i början av veckan så har du igen det under den senare delen. Dagen handlar också om att medla i en konflikt mellan två kollegor.

Annons