Dagens horoskop onsdag 14/6

13 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att vara enkel och rak i ditt sätt att utföra dina uppgifter. Du kan ibland komplicera till saker i onödan, men idag har du chansen att hitta ett mer jordnära sätt att arbeta på. Du får hjälp av en chef som är bra på att ge feedback. Kvällen handlar om pengar.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen har du roligt eftersom du tillåter dig att vara lite konstnärlig på jobbet. Oxen har god smak och lägger gärna ner energi och ork på att skapa en harmonisk miljö omkring sig, något du visar prov på idag. Kvällen handlar om ett intresse som du nyligen utvecklat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter ett ganska dåligt försök att rätta till vissa problem igår så gör du ett nytt och mer genomtänkt försök idag. Det visar sig vara betydligt mer effektivt att aktivt lyssna på din familj och förstå problemets kärna. Idag kommer ni fram till en godtagbar lösning för alla inblandade parter.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det viktigt att tänka på ditt sätt att kommunicera. Det finns inte tid att vara annat än ganska kortfattad och rak, vilket gör det ännu viktigare att tänka på hur du säger saker snarare än vad du säger. Du har en kollega som är rätt känslig, här gäller det att vara extra försiktig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen bjuder på lite kreativare uppgifter. Här får du användning av god smak och en känsla för detaljer. Det blir en rolig men samtidigt utmanande dag. På kvällen passar det bra med något mer aktiv sysselsättning såsom sport eller att träna. Du behöver röra på dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Både idag och imorgon verkar du ha planerat in aktiviteter antingen efter jobbet eller till och med under arbetstid. Det blir stressiga men roliga dagar och det gäller att du prioriterar rätt. Kvällen bjuder på underhållande och lite annorlunda aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir en lagom aktiv dag där du jobbar hårdare på förmiddagen och tar det lite lugnare efter lunch. Mycket den här dagen handlar om att förvandla teorier till praktiska lösningar. Det blir en intressant och utvecklande dag. Kvällen bjuder på nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag väljer du att stryka ett streck över en jobbig period i ditt liv. Det har varit ett tungt beslut att lägga det här bakom dig, men nu när du gjort ditt val så känns det bra. Du tar nya tag och blickar framåt. Det finns en hoppfull känsla över ditt tecken idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen bjuder på fysiskt arbete som främst utmanar dina muskler, inte din hjärna. Du tycker att det kan vara skönt att slippa tänka så mycket ibland. Du låter händerna sköta sitt medan dina tankar vandrar planlöst. Kvällen blir rolig och social, du träffar vänner som du inte ser så ofta.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet hur det kan vara att vara ny på jobbet så idag är det extra viktigt att få en ny kollega att känna sig välkommen. Även om du inte riktigt har tid för hen så bör du ändå ta dig tiden att visa hen runt och fråga lite om hens bakgrund. Det krävs inte så mycket för att en person ska känna sig sedd.

Vattumannen 20/1-18/2

Även onsdagen blir lång och intensiv, men nu börjar du få kläm på hur du ska lägga upp arbetet för att det ska bli så effektivt som möjligt. Den här dagen har du ett givande samtal med en affärsbekant. Det här kan leda till nya spännande uppdrag längre fram.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen går luften ur dig en smula. All härlig energi från början av veckan är borta och du känner dig omotiverad. Vad du behöver är att jobba utan att tänka. Om du har rutiner som fungerar bra så behöver du inte vara på topp. Idag får du höra nyheter som berör en yngre släkting.

Annons