Dagens horoskop fredag 16/6

15 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du lösa en konflikt med en kollega. Ni pratar gärna om varandra istället för med varandra och det blir ohållbart i längden. Du vet vart problemet ligger, men det är svårt när inte båda parter ens kan enas om att ni har ett problem. Kvällen blir underhållande.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att leda och om att ta kommandot. Även om Oxen ogillar att säga till personer vad de ska göra så uppskattar du en stark chef som vet vad hen vill. Idag får du vara den ledaren och du axlar ansvaret på ett föredömligt sätt. Kvällen blir spontan och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är mycket att göra den här fredagen och det hjälper knappast upp situationen att du hela tiden känner att du ligger steget efter. Du måste försöka fokusera på ditt eget arbete och inte blir frustrerad över hur sakta eller fort andra personer jobbar. Kvällen blir rolig och spontan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen fokuserar på att ha kul och på dina vänner. Även om du jobbar så lägger du tonvikten på att vara social snarare än på att vara effektiv. Det blir en bra och annorlunda fredag och en rolig och inspirerande kväll. Idag lär du känna många nya, intressanta människor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen är du så där charmig som bara ett Lejon kan vara. Det blir en härligt avslappnade dag där du är social och utåtriktad. Det finns en person på din arbetsplats som attraherar dig och idag flirtar du lite med hen. Du vill se om attraktionen är ömsesidig.

Jungfrun 23/8-22/9

Det har börjat gå ett rykte om att en kollega som slutat är på väg tillbaka. Det här är inte din favoritperson så du blir lite bekymrad. Det bästa är att gå till en tillförlitlig källa och ta reda på sanningen så att du inte grubblar över det hela helgen. Kvällen blir underhållande.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen glittrar du av charm och humor vilket gör att du är en populär person att umgås med. När du är på det här humöret så är du en av de bästa personer man kan ha med sig både på jobbet och på fest. Hela dagen andas nöjen och glädje.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du jobba med uppgifter som kräver god fantasi och kreativitet. Skorpionen vill gärna se sig som stilikon, inte bara när det kommer till mode utan inom alla möjliga områden. Idag får du visa vilken god smak och hur stilsäker du kan vara. Kvällen blir rolig och spontan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På fredagen jobbar du inte så hårt, du övervakar mer än du anstränger dig fysiskt. Det blir en glad och social dag där din naturliga nyfikenhet får flöda fritt. Eftersom du är så intresserad av människor så brukar du ha lätt att få nya personer att känna sig välkomna. Kvällen handlar om romantik.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en ovanligt rolig och härlig fredag att se fram emot. Idag är första dagen på länge som du känner dig entusiastisk över något som har med jobbet eller en privat satsning att göra. Du tycker att den här dagen är kul, och du får mycket beröm för din insats.

Vattumannen 20/1-18/2

Arbetsmässigt handlar fredagen om att summera veckan. Socialt blir det en rolig dag där du är lite spontan och du hittar gärna på aktiviteter efter jobbet. Under den här dagen passar du på att testa nya saker, särskilt när det kommer till mat och dryck.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir en bra dag där tempot är väldigt lågt. Arbetar du hemma så varierar du jobbet med andra saker. Det kan vara en lång promenad eller småpyssel i hemmet. För dig är det viktigaste den sammanlagda arbetstiden, inte när du gör vad. Kvällen ser ut att kunna bli romantisk.

Annons