Dagens horoskop lördag 17/6

16 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om en familjemedlem eller vän som inte vill lyssna. Du har flera gånger försökt att lyfta ett lite känsligt ämne men hen sticker bara huvudet i sanden och låtsas som ingenting. Kvällen bjuder på skvaller och hemmamys.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att unna sig saker. Det kan vara materiell lyx eller andlig näring. Oavsett vad dagen bjuder på så ser du till att skämma bort dig själv ordentligt. Mycket den här lördagen kretsar kring en hobby eller ett intresse som du har. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har engagerat dig i en hel del aktiviteter den här lördagen och du kan uppleva dagen som stressig och intensiv. Även om det mesta är självvalt och du gör saker som du tycker är roliga så blir du ändå lite uppjagad av tempot. Kvällen ägnar du gärna åt hemmamys med familj eller vänner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om fysisk aktivitet, om tävling och om att vinna. Det behöver inte vara du själv som tävlar, du kan heja på ett lag eller någon som du känner. Dagen bjuder på mycket nervositet, ett intensivt tempo och en berg- och dalbana av känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har positiv energi idag och den lägger du i ett projekt i hemmet. Som Lejon är du lika duktig som Väduren på att dra igång projekt men lite sämre på att avsluta dem. Du vill du få det här klart en gång för alla. Kvällen ser social ut. Du umgås gärna med dina vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det familj eller nära vänner som gäller. Du fokuserar helt på dina nära och du sätter dina personliga önskningar åt sidan. Kanske är det en person som fyller år, det är därför hen får hela din uppmärksamhet. Kvällen handlar om god mat och många skratt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en bekant, granne eller kollega som du stör dig väldigt mycket på. Det handlar främst om att det är en burdus person som ofta kliver andra på tårna. Idag går hen lite för långt och då ser du rött. Du säger ifrån på skarpen, något som den konfliktundvikande Vågen sällan gör.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen handlar om familjen, om semestrar och om att resa. Det finns saker som kan sätta käppar i hjulet för dig, särskilt om du vill göra en längre resa men har husdjur. Dagen handlar om att hitta lösningar och om att tänka utanför de vanliga ramarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag ger du dig gärna ut på äventyr. Det kan vara en promenad i stadsmiljö, ett besök i ett naturreservat eller kanske lite kulturell stimulans som ett museum eller en konsthall. Oavsett vad du hittar på den här dagen så är sällskapet viktigare än själva aktiviteten.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir fysiskt utmanande och du tycker det är skönt att köra på och slippa tänka. Stenbockar som satsar på en sport eller en fysisk hobby kommer att få ut extra mycket av den här dagen. Kvällen handlar om god mat och om att njuta av sommaren.

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen tar du en paus från alla måsten och alla uppdrag. Det blir en skön dag där du gärna gör utflykter och lär känna den plats som du befinner dig på. Oavsett om du är ute och reser eller är hemma så finns det alltid nya pärlor att upptäcka. Kvällen handlar om att ge dig själv en present.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag verkar du fira en vän, bekant eller släkting. Det kan vara allt från en födelsedag till en student. Den här dagen blir trevlig, social och intensiv på samma gång. Som singel kan du träffa en eller flera personer som attraherar dig. Du känner dig redo för en sommarflirt.

Annons