Dagens horoskop tisdag 20/6

19 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag springer du runt lite som en yr höna och det blir inte mycket gjort. Du har svårt att fokusera på saker just nu, kanske mest för att du tänker på annat än själva jobbet. Det finns något eller någon i ditt privatliv som upptar en hel del av din vakna tid.Kvällen bjuder på nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du stressad på jobbet eftersom det är mycket som ska hinnas med och du jobbar med ovana personer. Du tycker att det är svårt att ha högt tempo samtidigt som du lär ut. Eftermiddagen handlar om ett kärt återseende, god mat och lite allmänt skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det hårt arbete som gäller. Det positiva med den här dagen är att händerna kan sköta sitt utan att det krävs så mycket tankeverksamhet. Idag går du lite på autopilot och det gör att du kan ägna tid åt att grubbla på ett privat problem som du har.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du har märkt att något är fel med en kollega, hen uppför sig inte som hen brukar och hens humör är väldigt kort. Idag tror du dig ha identifierat vad det är som är fel och nu vill du gå vidare med problemet innan det eskalerar ytterligare. Kvällen handlar om löften.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det verkar som om en medlem i familjen vill åt ett visst håll och det kan komma att påverka övriga medlemmar. Det kan röra sig om en flytt, ett arbete med många resor eller att gå från arbete till att börja plugga. Det här blir något som diskuteras idag. Kvällen handlar också om kompromisser.

Jungfrun 23/8-22/9

Under tisdagen är det fortfarande vatten i ditt tecken och det kan göra dig lite extra känslig för kritik, särskilt från din chef. Det som är tänkt att vara feedback för att du ska kunna utvecklas uppfattar du som en personlig förolämpning. Du har lite svårt att skilja på sak och person just nu.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen har du mycket du vill hinna med samtidigt som du är lite seg i skallen. Du får inte så mycket gjort som du skulle önska, men samtidigt måste du vara lite snäll mot dig själv. Ibland orkar man helt enkelt inte köra på i fullt tempo.

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen kan saker och ting ställas lite på sin spets när du plötsligt får höra om ett beslut som en familjemedlem eller släkting fattat. Det här är något som hen kommit fram till på egen hand, men det kan komma att beröra fler än bara hen. Det blir livliga diskussioner den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Oavsett om du är sjuk eller frisk så blir tisdagen ett riktigt lågvattenmärke energimässigt. Du orkar nästan ingenting den här dagen utan vill bara ligga hemma i sängen och ta det lugnt. Ställ inte för höga krav på dig själv utan ta hand om dig och var snäll mot dig själv idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är en närstående som tycks ha varit bortrest eller bara frånvarande under en period och idag är första gången du kan rå om hen på länge. Det blir en mysig kväll där fokus ligger på god mat och att umgås. Idag får du ett positivt formbesked som gör dig glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen börjar ganska tidigt och slutar väldigt sent. Det blir en konstig dag då du varken får vila eller mat som du brukar. Du känner dig frustrerad över läget, men du kan inte påverka situationen så det är bara att genomlida den. På kvällen kompenserar du med extra god mat och familjemys. Du är trött, men du vill ändå umgås med dina nära.

Fiskarna 19/2-20/3

Eftersom du jobbar med saker som du inte kan så bra så måste du vara fokuserad så att du inte gör nybörjarmisstag. Fiskarna har svårt att behålla koncentrationen under en lång tid. Efter ett tag så börjar dina tankar vandra iväg och då är du helt borta. Kvällen blir underhållande.

Annons