Dagens horoskop onsdag 21/6

20 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag stressar du en del för att komma ikapp och det går sådär eftersom du inte riktigt har koll på vissa saker. Du behöver hjälp och stöd från en kollega men hen lyser med din frånvaro. Det här blir problem som du får lösa på egen hand. Kvällen handlar om impulsshopping.

Oxen 20/4-20/5

Idag avslutar du en hel del saker inför sommaren och det kan bli lite stressigt, men du är bra på att hantera press. Förseningar i trafiken kan orsaka problem och en hel del väntan den här dagen. Kvällen handlar om god mat och om att varva ned. Det blir en mysig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även den här dagen handlar om att göra saker som sitter i ryggraden. För dig är det skönt med den här typen av uppgifter just nu eftersom du inte är så koncentrerad som du brukar vara. Kvällen handlar om nöjen och om att träffa vänner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på strålande humör och du sprider både din charm och värme omkring dig. Just nu är du ovanligt spontan, till och med för att vara du. Idag kan du tänka dig att hänga med på olika aktiviteter efter jobbet. För tillfället prioriterar du människor och nöjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du en del att göra på jobbet och det kan ta lite fokus från ett privat problem som du håller på och ältar. Genom att koncentrera dig på annat under dagen så kan ditt undermedvetna kom fram till ett beslut angående din privata situation.

Jungfrun 23/8-22/9

På onsdagen kommer det in eld i ditt tecken och det gör dig betydligt mer positiv och mindre ängslig. Idag är du charmen själv och du trollbinder dina kollegor med din torra humor och din intelligens. En bra dag att hitta på aktiviteter efter jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om olika val och om att kunna komma ikapp hemma med ett projekt som du ligger efter med. Du är en person som kan bli lite handlingsförlamad när du känner att det blir för mycket och det finns en risk att du känner så idag. Försök fokusera på en sak i taget.

Skorpionen 23/10-21/11

På onsdagen är det arbete eller privat projekt som är i fokus. Hela den här dagen går undan och du hinner inte fundera så mycket på vilket du tycker är skönt. Idag kan en chef eller auktoritär person komma med kritik mot ett arbete du utfört och du inser att hens ord svider mer än du vill medge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag börjar livet så sakta återvända till dig, men du är fortfarande ganska trött och matt. Även idag är det mycket vila och lite aktivitet som gäller. En vän muntrar upp dig med lite roligt och annorlunda skvaller. Det här är en person som alltid är först med att veta allt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har ett mål som inte ligger alltför långt fram i tiden och idag gör du upp en strategi för att nå dit. Det blir en rolig och lite annorlunda dag som bjuder på en blandning av arbete och fritidsaktiviteter. Kvällen handlar om att omvandla tips och råd till något som du har användning av.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen bjuder på ett miljöombyte men handlar också om ett projekt som du håller på med. Det blir en produktiv och rolig dag där du är pigg på morgonen men helt död när kvällen kommer. Lyssna på din kropp och gå och lägg dig i tid för en gångs skull.

Fiskarna 19/2-20/3

Även onsdagen kräver fokus från dig och det finns en risk att du blir arg för att det är så mycket att komma ihåg. Du gör sällan listor eller för anteckningar eftersom du berömmer dig själv med att ha ett väldigt bra minne. Idag är det kanske dags att börja med att skriva ned den information du får.

Annons