Dagens horoskop torsdag 22/6

21 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag får du svar på många frågor och det kan hjälpa dig att få en struktur på jobbet. Det här är de pusselbitar som fattats för att du ska kunna skapa dig en helhetsbild. Idag är du sugen på att hitta något fint att ha på dig till midsommar, så det kan bli lite shopping efter jobbet.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen stressar du upp dig över vissa saker och det hjälper inte att en släkting eller familjemedlem ska styra och ställa. Det här är en person som vill göra saker på sitt sätt och som har svårt att kompromissa. På kvällen tar du en paus från allt och går en promenad eller läser en bok.

Tvillingarna 21/5-20/6

För de flesta Tvillingar är det här slutet av den här arbetsveckan och du passar på att vara lite social med dina kollegor. Den här dagen ser ut att kunna bjuda på en sommarfest eller en spontan aw. Lite shopping av en ny sommargarderob finns också med på aktivitetslistan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag kan singelkräftan inleda en liten flirt på jobbet eller vid någon social tillställning. Du är öppen för tanken på en sommarromans men kan även överväga något lite mer seriöst. För dig lockar enkelheten med en semesterflirt. Det känns okomplicerat på något sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Mycket den här dagen kretsar kring midsommar eller förberedelser för midsommar. Du tycks ha extra höga förväntningar på just den här midsommaren och du vill att allt ska bli perfekt oavsett om det gäller dina kläder eller om du ordnar en fest, mat och miljö.

Jungfrun 23/8-22/9

Torsdagen kan handla om en arbetsflirt men det kan också vara en dag då du bara njuter, särskilt om du är ledig. Du har inget tempo den här dagen, men det struntar du i. Du kan inte vara på topp jämt. Kvällen bjuder på god mat och nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Idag går tankarna till den stundande helgen. Är du ledig så kan du antingen vara ute och resa eller så fixar du och donar hemma. Idag skämmer du bort dig själv lite extra med en midsommarpresent. Det kan vara något du längtat efter men som du väntat lite med att köpa.

Skorpionen 23/10-21/11

På torsdagen fokuserar du på att avsluta veckan och att se till att saker flyter på. Går du på en längre semester kan det hända att du till och med får jobba över. Idag får du höra nyheter som berör en organisationsförändring till hösten. Det här blir svårt att smälta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig betydligt bättre idag men du kommer att märka att du snabbt tar slut på energi. Idag vill du fixa inför midsommar men lägg inte ribban för högt du ska hinna och orka med. Kvällen blir rolig och social, du träffar gärna vänner eller myser med familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig och intensiv, men också frustrerande och stressig. Främst handlar det om att hinna med det som du ska göra den här dagen. Du kan inte jobba över eftersom du ska bort direkt när du slutat och det gör att du kanske tvingas lämna en del saker.

Vattumannen 20/1-18/2

Du verkar vilja inleda midsommarfirandet redan idag. Det kan vara kubb, sill eller att plocka blommor. Du tycker att det är kul med traditioner, men du har inget emot att utveckla dem till något eget. Idag introducerar du en nygammal goding som du vill ska bli stående på era midsomrar.

Fiskarna 19/2-20/3

På torsdagen ska du både avsluta inför helgen på jobbet och hinna med en ganska gedigen lista med saker att göra privat. Det blir en stressig dag där du lätt tappar humöret särskilt om du måste köa. Idag har du goda chanser att kunna göra fina fynd, särskilt om du shoppar kläder.

Annons