Dagens horoskop lördagen 24/6

23 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir somrig och härlig oavsett var du befinner dig. Det är mer känslan än vädret som spelar roll den här dagen. Det blir en ganska lugn inledning på dagen för att sedan bjuda på lite mer aktivitet efter lunch. Kvällen handlar om kärlek, sommar och starka känslor.

Oxen 20/4-20/5

Idag bryter du lite mot de vanliga traditionerna under midsommarhelgen. Dagen handlar om att göra en utflykt, att se nya saker och att njuta av livet. Det blir en skön och avkopplande dag där du ger dig själv möjligheten att helt gå upp i nuet och glömma jobbet för en stund.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en lång midsommarafton behöver du få sova ut och vila. Dagen blir ganska inaktiv, men det förstör inte nöjet för dig. Tvärtom tycker du att livet är som bäst när du kan sova i en hängmatta eller dåsa framför teven. Vissa dagar kräver ingen aktivitet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag testar du en ny aktivitet och du inser att du måste lära dig snabbt om du ska hänga med i alla andras tempo. Kräftan brukar vara rätt så lättlärd, men av naturliga skäl kan du vara något trögare både i tanke och kropp den här dagen. Var inte för hård mot dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På lördagen ber en vän eller släkting dig om ett flertal tjänster. Trots att hen ber så är det underförstått att du förväntas ställa upp. Du har varken tid eller lust att agera springpojke åt hen men frågan är om du säger ifrån eller gör som du blir tillsagd, ibland kan du vara lite mesig.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen handlar om att njuta av livet och att inte stressa. Du uppskattar att få tid att umgås med familj och vänner, det behöver inte vara mer än så. Dagen handlar mest om mat och om att umgås. Det blir inte en så aktiv dag men den blir mysig.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir en lugn dag där du gärna är utomhus och spelar boule eller kastar kubb. För dig är familjen och vännerna de viktigaste, inte vad ni gör. Även den fega badkrukan till Våg kan kanske testa att ta ett premiärdopp den här dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Som kontrast till gårdagen så spenderar du gärna så mycket du kan av den här dagen utomhus. Det blir en härlig sommarkänsla rakt igenom hela dagen och du kan mycket väl ordna en picknick eller en spontan utflykt. Det viktigaste är den sociala aspekten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du hade många planer den här veckan, men på grund av hur du mått har du inte hunnit med allt du planerat. Idag gör du ett undantag från din regel att inte arbeta på helgen. Du har ett behov av att komma ikapp lite. Även om du jobbar en del så ser du till att få tid över till nöjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du helst utomhus och du latar dig en hel del. Du kan bryta dagens lugna tempo med en rask promenad eller en joggingtur, men sedan är det horisontellt läge som gäller. Dagen handlar mycket om släkt och familj. På kvällen träffar du gärna vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag diskuterar du rätt livligt med en släkting eller familjemedlem. Hen är van att alltid driva igenom sin vilja, men idag sätter du dig på tvären. Du irriterar dig på att ingen vågar stå upp mot hen av rädsla att förstöra stämningen. Kvällen kan bjuda på en utflykt.

Fiskarna 19/2-20/3

Även lördagen bjuder på en lat sommarstämning och minimalt med ansträngning. Om vädret är med dig så kan du tänka dig ett dopp eller en promenad i skogen. För dig är närheten till naturen det som skapar en riktig sommarkänsla. Kvällen blir annorlunda och social.

Annons