Dagens horoskop söndag 25/6

24 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns ett lugn och en harmoni som genomsyrar hela den här dagen. Det kan bli lite diskussioner mellan vissa personer, men du håller dig neutral och fortsätter att njuta av helgen. Ett överraskande sms kan få tankarna att spinna. Det här är en person som du inte räknat med skulle höra av sig.

Oxen 20/4-20/5

Även om söndagen blir avkopplande så bjuder den på vissa rutiner och måsten. Särskilt Oxar som ska jobba under kommande vecka har en del att fixa med. Dagen kan även innebära en resa. Kvällen handlar om att planera sommaren men också om dagdrömmar om framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en lugn söndag vill du ut och röra på dig. Tvillingen som tecken är mycket kontraster såsom vila och aktivitet, lugn och temperament, glädje och sorg. Idag provar du gärna på något nytt och annorlunda, det kan vara en sport, en äventyrsaktivitet eller någon annan form av träning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag funderar du mycket över ekonomin och över en investering som du vill göra. Det är inte så enkelt att få ihop alla siffror men om du pratar med en vän som brukar ha bättre koll på sin ekonomi jämfört med dig så kan du få en hel del värdefulla tips.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en väldigt springande och fixande åt andra. Du blir irriterad på dig själv att du har så svårt att säga nej, men samtidigt så kan du inte riktigt förmå dig att göra en stor sak av situationen. För dig är det viktigaste att bibehålla en god stämning och det gör du genom att hålla tyst.

Jungfrun 23/8-22/9

Under söndagen försöker du ta tag i några mindre projekt. Det kan också bli en del bil eller tågresande den här dagen. Det är lite av en mellandag då det inte händer så mycket, men du får ändå en massa gjort på något konstigt sätt. Kvällen handlar om familjen.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen bjuder på sommarkänsla och jordgubbar. Det blir en härlig dag då du unnar dig att bara göra det nödvändigaste. Du har ingen energi till ytterligare projekt. Under den här dagen har en familjemedlem fått nyheter som hen vill dela med sig av.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen blir en riktig lat dag där du inte gör många knop. Du märker en viss irritation hos vissa släktingar eller vänner men du anser att du dragit ditt strå till stacken den här midsommarhelgen och idag är det din tur att bli uppassad. Kvällen blir social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Mycket på söndagen handlar om att komma ikapp och om att avsluta saker, det blir en bra dag men den kan upplevas som lite stressig av vissa Skyttar. Det viktiga är att prioritera och att inse att du inte kan hinna med allt, även om du vill. Kvällen blir harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Om vädret är med dig och du har möjlighet så badar du gärna den här dagen. Stenbocken älskar vatten och tvekar inte att kasta sig i även om det är isande kallt. Det blir en lyckad dag som går i sommarens tecken. Kvällen handlar om att förbereda en utflykt eller en resa.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker du sluta fred med din släkting. Du vill inte att ni ska lämna den här helgen som ovänner. Du kan bli arg, men det brukar gå över rätt så fort. Frågan är om din släkting kan släppa det som varit. Kvällen handlar om familjen, om att vila och att bara ha det bra.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen tycks du utmana din rädsla för antingen höjder eller trånga utrymmen. Den här dagen bjuder på ett litet annorlunda äventyr och det gäller för dig att vara modig. Det är när du utmanar dina rädslor som du känner att du verkligen lever. Kvällen blir lugnare än dagen.

Annons