Dagens horoskop måndag 26/6

25 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en lugn dag. Du är fortfarande lite sömnig efter helgen och du har svårt att komma igång med ditt arbete. Är du ledig så gör du så lite som möjligt. Den här dagen fokuserar på återhämtning och på att hitta en inre balans.

Oxen 20/4-20/5

Om du jobbar den här måndagen är det många bollar i luften som gäller. Du måste ha simultanförmåga, ha ett högt tempo samtidigt som du ska lära ut och försöka vara lyhörd mot dina medarbetare. Det blir en intressant dag som bjuder på en del intriger.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du snabb att fatta beslut och det måste du vara annars kan vissa möjligheter försvinna. Du påverkas av Vågen idag så se upp så du inte plötsligt börjar att tveka. Har du bestämt dig så stå fast vid det. Kvällen handlar om dålig tajming.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen försöker du fokusera på familjen. Det finns många saker som behöver diskuteras hemma. Om du inte har någon familj i din närhet så fungerar dina vänner som en. Under den här dagen fattar du en hel del viktiga beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen känner du dig lite velig. Det är mycket som ska bestämmas den här dagen, men du vill inte fatta några beslut innan du känner att du har alla fakta. Under dagen kommer en chef med lite bra tips. Kvällen blir mysig men lite för sen.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här måndagen visar du verkligen upp dina kvaliteter som medlare och som fredsmäklare. Det finns ingen som kan vara så övertygande som du kan när det kommer till att få två personer att bli sams, även efter en lång och segdragen konflikt.

Vågen 23/9-22/10

Du påverkas av en dubbelvåg just nu, både i Solen och i Månen. Den här influensen kan göra dig ganska velig så undvik att fatta allt för livsavgörande beslut idag. Det finns en stor risk att du kommer att ångra dig ganska kvickt. Kvällen bjuder på en härlig familjesammankomst.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen kommer det in en osäkerhet i ditt tecken. Det som tidigare var självklart känns numer lite mer ovisst. Mycket handlar om att du i dagsläget inte är mogen att fatta vissa beslut, du behöver längre tid på dig att fundera över vad du vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen känns bra eftersom den är både lugn och går fort på samma gång, du kan lägga upp dagen lite som du vill och det passar den frihettörstande Skytten bra. Idag kan du få lära upp en ny kollega och då måste du plocka fram det lilla tålamod som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Du står inför ett val som kan ha med din karriär, ditt arbete eller rent av studier att göra. Du funderar en hel del den här måndagen, kanske främst hur du ska kunna lyfta ämnet med din chef utan att orsaka irritation eller frustration hos hen.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen umgså du med kollegor eller vänner som du inte sett på ett tag. Den här dagen handlar om att återberätta den senaste tidens händelser men också om att planera framåt och summera det som varit bra och dåligt. Det blir en intensiv dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen är du ganska ensam och det gör att du kan planera din dag eller ditt arbete efter eget huvud. Även om den här typen av frihet ibland kan vara negativ så tycker du det är skönt att råda över din tid. Risken är bara att du blir lite ineffektiv nu när du inte känner någon press.

Annons