Dagens horoskop tisdag 27/6

26 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du planera lite framåt, men du har inte riktigt energin för att tänka eller planera. Mycket de här dagarna handlar om att uppskatta och att vara i nuet. Du mår som bäst när du kan aktivera dig utan att behöva fundera på framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Efter måndagens något stökiga start så kan du varva ned och fokusera på att skapa ordning omkring dig idag. Det mesta flyter på smidigt och du är nöjd över de framsteg som dina nya kollegor gör. Har du semester har du börjat acklimatisera dig till att vara ledig. Du njuter av dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen flödar det in kreativitet och nyskapande i ditt tecken så ta till vara på det här inflytandet. Även om Tvillingarna inte alltid är konstnärligt lagda så har de oftast god smak och en härlig idérikedom. Under dagen får du feedback av en chef eller vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen har du lite svårt att hinna med det du tänkt dig på jobbet och dina personliga åtaganden. Troligtvis kommer du få prioritera lite under dagen och det avskyr du att göra. Du gillar verkligen inte att behöva välja. Kvällen handlar om en bekant och hens problem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du tvungen att bestämma dig, men en influens från Vågen gör att du ångrar dig nästan omedelbart igen. Så länge du har den här påverkan på ditt horoskop så kommer du inte kunna bestämma dig. Kvällen handlar om att vara lyhörd för andra personers behov.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen bjuder på högt tempo och en hel del roliga aktiviteter. Det blir en kreativ dag där det är högt till tak. Idag är inga idéer för små eller ogenomförbara. Du älskar att kunna vara så här uttrycksfull i en miljö som inspirerar. Dagen avslutas på ett oväntat sätt.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir rolig och går i vänskapens tecken. Är du ledig är det här en dag då du gärna umgås med ett större gäng. På jobbet är du väldigt social och du kan till och med glömma bort vad det är du ska göra. Kvällen blir härlig, inspirerande och spontan.

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen står du i en korsväg och du känner dig väldigt osäker på vilken väg du ska välja. Även om det här inte är ett livsavgörande beslut så känns det jobbigt att ha pressen på sig. Vad du gör den här dagen är att undvika de personer som vil ha någon form av besked av dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om att komma ikapp, något som du behöver efter allt firande den här månaden. Det kan vara saker som du ligger efter med hemma eller uppgifter som du inte hunnit med på arbetet. Eftermiddagen blir rolig och social, du umgås gärna med dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen umgås du med personer som du inte ser så ofta just nu. Det är människor som delar ett intresse du har. För dig är det lite intressant att höra hur mycket tid och energi de lägger på ert gemensamma intresse jämfört med vad du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen gör du en släkting en tjänst och det är väldigt uppskattat. Den här dagen handlar också om att komma ifatt med saker som du ligger efter med och att ha simultanförmåga. Just nu är det många som drar i dig och vill ha din uppmärksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir lugn och harmonisk oavsett hur du lägger upp din dag. Det blir en dag då du gör en sak i taget och avslutar varje projekt utan att stressa dig fram till ett resultat. Under den här dagen kan du ha en lite flirtig sms-konversation med en vän eller beundrare.

Annons