Dagens horoskop onsdag 28/6

27 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om en inre resa och om att fundera över om du inte kan hitta de svar du söker inom dig själv. Ibland är du lite väl pigg på att lyssna på andra och du glömmer hur klok du själv är. Kvällen bjuder på ekonomiska nyheter som kan underlätta när du planerar sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att unna sig och om vardagslyx. Det blir en mysig dag som bjuder på sköna upplevelser för både mage och kropp. Den här dagen går du helt upp i nuet och struntar i morgondagen. Under onsdagen väntar roliga nyheter från en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

På onsdagen kan du ta ut svängarna rejält och du uppskattar den här typen av frihet. Oavsett om du arbetar eller håller på med ett projekt privat så kan du vara väldigt uttrycksfull. Som singel är du inne i en social period då du gärna umgås med vänner.

Kräftan 21/6-22/7

på onsdagen bejakar du din konstnärliga sida. Du tillåter dig själv att tänka fritt och skapa med hjärtat istället för att enbart lita på logiken. Det blir en rolig dag eftersom du känner dig så ohämmad och så glad. Kvällen bjuder på mer konstnärlig frihet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du social och utåtriktad. Du tar gärna kontakt med personer som du inte känner så väl. För dig är det halva nöjet att kunna ta intryck och lära dig av nya människor. Kvällen handlar om en hobby och att äntligen lyckas med något efter att ha testat många gånger.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du bokat in alldeles för mycket att göra och ditt digra schema får dig att bli utpumpad redan innan du har börjat den här dagen. Vad du kan göra är att prioritera det viktigaste och på så sätt korta ned listan på vad som ska göras. Kvällen handlar om information rörande en vän.

Vågen 23/9-22/10

Idag passar det bra att jobba i större grupper, särskilt om du har arbetsuppgifter som kräver ett kreativt tänkande. I en grupp kan ni inspirera varandra och lyfta varandra. Är du ledig blir det en dag då du söker dig till kulturella och lite annorlunda miljöer.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du jobba med händerna i den mån du kan. Du tycker det är roligt att se hur saker växer fram när du jobbar med dem. Det blir en fysiskt utmanande dag men också en rolig och social onsdag. Du möter många nya och spännande människor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du chansen att förbättra lite på din kompetens. Det blir en berikande dag men också en ganska intensiv dag som tvingar dig att hela tiden vara vaken och alert. Under kvällen kan du få möjligheten att få hjälp med problem som irriterat dig en tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att fokusera och ladda. Det blir en bra dag men också en ganska lång dag som innefattar en hel del tålamod och väntan. Kvällen består av god mat, trevligt sällskap och många skratt. Kvällen kompenserar för dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen ser lite lugnare ut. Du kan lägga upp din dag mer efter eget huvud och du har inte lika många yttre parametrar att ta hänsyn till. Det blir en bra dag där du äntligen känner att du kommer ikapp, både med jobb och rent mentalt.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir lite mer social än i början av veckan. Du umgås gärna med vänner eller med dina kollegor. Det kan vara både på och efter arbetet. Just nu har du inte så mycket motivation om du jobbar, du lägger hellre tid på dina kollegor än på dina uppgifter.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons