Dagens horoskop måndag 19/6

18 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns en känslighet i ditt tecken som är lånad från Kräftan och det gör att du reagerar ovanligt starkt på all form av kritik, särskilt från familjemedlemmar. Idag kan det uppstå en ganska dramatisk diskussion om något som egentligen är ganska trivialt.

Oxen 20/4-20/5

Det verkar komma in sommarvikarier på jobbet. Mycket de närmaste dagarna handlar om vikten av att lära ut och om vikten av att sätta rutiner. Du är bra på att organisera och du får nya personer att känna sig välkomna. Kvällen handlar om hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har planer för sommaren som på ett eller annat sätt kommer att påverka hela familjen. Nu gäller det att förhandla sig till att din plan ska bli verklighet. Även om Tvillingarna normalt sett kan sälja is till en eskimå så blir det här inte någon enkel övertalningskampanj. Här behövs en list.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det är dubbla Kräftor i ditt tecken just nu och det gör dig både extra känslig och lite dramatisk. Idag finns det risk att du agerar på dina känslor trots att du inte har belägg för dem. Du tänker inte logiskt utan du känner dig fram och lyssnar mer på magkänslan än förnuftet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kan du vara lite ivrig att få igenom vissa idéer som du har och då är risken stor att du råkar kliva en kollega på tårna. Hen brukar inte vara så känslig, men just nu har hen hamnar i en jobbig situation privat och det märks även på jobbet. Kvällen blir överraskande lugn.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen är Månen i Kräftans tecken vilket förstärker din känslighet och kan göra dig orolig utan att veta varför. Det blir en lite annorlunda dag och en intressant kväll. Just nu är det mycket som pågår kring dig utan att du är medveten om det, idag får du höra skvaller.

Vågen 23/9-22/10

På måndagen försöker du hjälpa en släkting som har hamnat i ett ekonomiskt tufft läge. Även om du inte bidrar med pengar så kan du ge goda råd och hjälpa din släkting att få lite bättre koll på sin ekonomi. Kvällen handlar om sport eller utomhusaktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns mycket lugn och ro i ditt tecken just nu och du verkar fokusera mer på ditt privatliv än på jobbet. Dagen handlar om att hinna med både saker i hemmet och projekt som rör arbetet utan att för den sakens skull stressa. Kvällen blir härlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På måndagen är du allmänt håglös och slö, du kan känna av hals eller vara öm i kroppen. Det här är symtom som du känt av en tid men som börjar eskalera. Lyssna på din kropp, mår du dåligt ska du stanna hemma, inte gå till arbetet.

Stenbocken 22/12-19/1

Om du arbetar idag så går det inte så fort. Du är seg efter en intensiv helg och det enda du vill är hem. Den här dagen kan du ha lite skvaller till en äldre, nyfiken släkting. Det handlar om en fest eller ett evenemang som hen inte kunnat vara med på.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag finns det saker som du måste försöka hinna med och det kan vara svårt eftersom du har begränsat med tid. Du vet att om du inte hinner avsluta det här så kommer du bli lidande längre fram. På kvällen hör du av dig till någon som du saknar.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill din chef att du testar på en ny uppgift eller tar dig an ett nytt uppdrag. Det här är inget du är bekväm med så det kan hända att du försöker dra dig ur, något som din chef inte går med på. Det är bra för dig att testa dina gränser och utmana dig själv.

Annons