Dagens horoskop torsdag 29/6

28 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en rolig dag då du lär dig nya saker. Just nu är du väldigt öppen för allt som är nytt och fräscht. Det finns en nyfikenhet och en vilja att lära som är väldigt stark i ditt tecken. En kollega eller vän lyfter ett känsligt ämne som behöver diskuteras.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen är du lite seg och dagen går långsamt. Som tur är så händer det inte så mycket den här dagen och du kan jobba på i ett rätt så långsamt tempo. Under kvällen passar du på att varva aktivitet med att ligga och lata dig i soffan, det blir en skön familjekväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag finns det en risk att du blir missförstådd och det kan leda till invecklade komplikationer. Tänk på att vara väldigt rak i din kommunikation och undvika att linda in saker för att de ska låta bättre. Den person som du pratar med är väldigt dålig på att läsa mellan raderna.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen har du ny och härlig energi i ditt horoskop. Även om du känner att du vill få saker gjorda så är det främst den sociala biten som är i fokus idag. Det blir en hel del småpratande med kollegor, vänner eller grannar. Du tycker det är trevligt att lära känna dem bättre.

Lejonet 23/7-22/8

Du har många pågående projekt och idag vill du se till att avsluta dem. Det går kanske inte riktigt som planerat med du blir ändå nöjd med din insats. Under dagen får du oväntad hjälp av en kollega som du tycker väldigt mycket om. Det blir en bra kväll.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tycker om att samarbeta om det är med personer som tänker som dig. Idag får du in en person i din grupp som är din raka motsats och det kan skapa konflikter, samtidigt som det också kan vara väldigt inspirerande och roligt att höra hur hen tänker kring vissa saker.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om att acklimatisera dig till nya personer och nya miljöer. Det här är en dag då du ska visa dig självsäker även om du känner dig väldigt blyg på insidan. Tänk på att det är svårt att göra om ett första intryck. Kvällen handlar om att lära sig saker.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handlar om att utmana sig själv till att prestera bättre. Det kan låta enkelt, men Skorpionen kan bli något av en perfektionist och då duger inget du gör även om det är bra. Den här dagen handlar också om att planera en resa eller en utflykt.

Skytten 22/11-21/12

Idag sätts både din förmåga att samarbeta och ditt tålamod på prov. Det här blir en dag då du måste utmana dig själv inom områden som du inte är så bekväm med. Försök att inte bli irriterad på dig själv när saker inte går som du planerat. Kvällen blir mysig och familjär.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen har du en hel del att bevisa. Egentligen är det mest för dig själv men också för andra, att du är en kraft att räkna med. Det finns en hel del nervositet den här dagen Trots mycket känslor och en del ångest så levererar du bortom alla tvivel. Det blir en bra dag.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen är du nervös, inte för din egen skull utan för en släkting eller väns skull. Det är så mycket gott som du önskar den här personen, men du vet inte riktigt om hen kommer att kunna prestera under press. Var inte orolig, den senaste tiden har personen i fråga både mognat och växt.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir inspirerande och kreativ. Du jobbar gärna i grupp den här dagen för du får ut mer av ditt arbete och av dig själv när du omger dig med andra människor. Den här dagen handlar mycket om att njuta av livet och att inte stressa.

Annons