Dagens horoskop fredag 30/6

29 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även fredagen handlar om att lära sig saker men också om att vara flexibel och om att kunna ta direktiv. Väduren är inte den bästa när det kommer att lyssna på andra än sig själv, men idag anstränger du dig extra mycket för att bli mer anpassningsbar.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir spännande och annorlunda. Du är väldigt social den här dagen och du tar dig tid att prata både med människor du känner och fullkomliga främlingar. Dagen bjuder på spänning och glädje. Kvällen handlar om att fira en speciell tilldragelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om fest och om nöjen. Jobbar du försöker du smita tidigare så att du ska få lite mer tid på dig att göra dig i ordning. Just nu prioriterar du ditt privatliv framför arbetet. Det är sommar och så du ser till att göra det bästa av den här tiden.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen har du svårt att fokusera på dina uppgifter. Det finns så mycket roliga och trevliga människor omkring dig att du snabbt tappar fokus på det du tänkt dig att göra. Dagen blir mysig men inte så produktiv. Kvällen handlar om att träffa vänner och ha kul.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen sprudlar du av idéer och du vill sätta igång med en massa saker på en gång. Kanske borde det böja med att bestämma dig för ett projekt annars blir det lätt lite förvirrat. Idag möter du en person som det verkligen slår gnistor om.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du flera bra idéer och du väntar inte med att genomföra dem. Du har massor av energi och är på ett strålande humör. Idag sprider du både värme och omtänksamhet kring dig. Du blir en person som alla vill umgås med.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det vänner eller din partner som gäller. Du fokuserar helt på de viktigaste personerna i ditt liv. Det blir en rolig dag som kantas av mycket värme och kärlek. För nyförälskade Vågar kan den här dagen bli riktigt romantisk och härlig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en familjemedlem eller släkting som är ganska lättirriterad just nu och idag försöker du be om ursäkt för något som hen anser att du har gjort. Det blir ett ganska enkelspårigt samtal som slutar med att du ger upp. Det här är en person som inte går att resonera med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

För dig är det familjen som gäller idag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så fokuserar du mer på dina nära än på jobbet. Den här dagen bjuder på omtanke, glädje och värme. Kvällen blir allt det och lite till. Idag får du även höra nyheter som rör en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du känslomässigt dränerad. Det har varit några intensiva dagar och idag vill du bara varva ned och ta det lugnt. Den här dagen handlar om en transportsträcka, både rent fysiskt och bildligt talat. Det blir en dag som inbjuder till reflektion och summering.

Vattumannen 20/1-18/2

Även om du arbetar den här fredagen så handlar dagen mer om nöjen och familjen än ett rent jobb. Det blir en bra dag som går sommarens tecken på mer än ett sätt. Dagen handlar om utomhusaktiviteter och kvällen om familjemys och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det något impulsivt över ditt tecken. Du vill inte bestämma så mycket i förväg den här dagen, vare sig det handlar om arbete eller fritid. Däremot har du inget emot att vara lite spontan och ordna en picknick med dina vänner eller en aw efter jobbet.

Annons