Dagens horoskop lördag 1/7

30 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På lördagen umgås du gärna med vänner. Du kan vara på semester eller bara vara ledig men stämningen över dagen andas sommar och glädje. Som singel är du väldigt mottaglig för att träffa nya människor. Du är charmen själv och du blir festens mittpunkt.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen gör du en gemensam utflykt med familjen. Det handlar om ett hemmaprojekt som äntligen börjar bli nästan klart. Det finns en del saker att ta tag i, men snart börjar det roliga. Dagen blir mysig och familjär. Kvällen kretsar kring en gemensam dröm för hela familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir en lugn och skön dag där du gärna vilar upp dig och njuter av att vara ledig. Efter en härlig gårdag så känner du att du inte riktigt orkar med allt för krävande aktiviteter. Idag skämmer du bort dig själv med något som du önskar dig länge.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det mycket ekonomi och tankar kring en framtida investering som gäller. Du vill göra upp en sparplan men då behöver du få lite hjälp av någon som är mer insatt i just den här typen av investeringar. Här gäller att skynda långsamt, stressa inte fram något beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in energier som sporrar din fantasi och får dig att vilja testa på nya aktiviteter. Det blir en rolig dag då du gärna utmanar dig själv fysiskt. Den här dagen handlar till stor del om vänner och om hur man kan uppmuntra varandra till att testa nya saker.

Jungfrun 23/8-22/9

Det verkar som om du vistas i en lite mer lantlig och idyllisk miljö den här lördagen. Jungfrun kan vara en riktig naturmänniska när möjligheten ges och idag ger du dig gärna ut och tittar efter svamp, plockar blommor eller ordnar en picknick ute i det fria.

Vågen 23/9-22/10

Idag känner du dig väldigt glad. Det finns något nästan busigt och lite oväntat över ditt tecken. Du kan mycket väl hitta på practical jokes eller skoja med en vän. Tänk på att vissa personer är känsligare än andra och att humor kan vara väldigt personligt.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag umgås du med vänner och njuter av livet. Det blir en härlig dag där du verkligen kan slappna av och ha det härligt. Dagen handlar om vänskap och om att ta hand om varandra. Kvällen kan bjuda på god mat och ett oväntat besök.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen försöker du aktivera din familj, och det går sådär. Alla har inte samma entusiasm att röra på sig som du har. Under den här dagen möter du en person som ger dig värdefulla råd. Hens livserfarenhet och klokhet imponerar på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen träffar du gärna vänner och umgås utomhus. Är du stadsråtta kan det bli en heldag i både butiker och parker. Som naturmänniska dras du mer till skog och mark. Kvällen bjuder på fest och på nya miljöer. Det blir en rolig, lång och intensiv kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen jobbar du på ett projekt utanför hemmet. Det här har både tagit mer tid och mer pengar i anspråk än du trodde från början. Även om du är nöjd med de resultat som du ser växa fram sakta men säkert så känner du också en frustration över att det går så långsamt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du gärna utomhus så mycket som vädret tillåter och så mycket du kan. Du har ett projekt som du påbörjat för flera år sedan, men det är först nu som du börjar se resultatet av allt arbete som du lagt ned. Du älskar att kunna vara kreativ utomhus.

Annons