Dagens horoskop söndag 2/7

01 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndag tillåter du dig att vara lite av en egoist. Du behöver få göra saker på det sätt som du vill, för din egen skull. Du är ett tecken som inte gillar kompromisser men den senaste tiden har du försökt att bli mer flexibel. Nu behöver du en dag då du slipper anpassa dig.

Oxen 20/4-20/5

Även söndagen blir mysig men inte lika aktiv som lördagen. Är det fint väder kan du gärna ta en promenad, besöka ett café eller bara njuta hemma i trädgården. Idag hör en vän av sig och vill ha ditt råd när det kommer till ett val som hen står inför.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag är det utomhusaktiviteter med betoning på fys som gäller. För de Tvillingar som inte är i så bra form så blir det en lagom ansträngande dag. För de som gillar att utmana sig själv blir söndagen en riktigt tuff dag där du kramar ut allt ur din kropp. Du vill vara helt slut när du går och lägger dig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

på söndagen försöker du smälta allt som hänt under veckan. Det har varit roligt men också ganska intensivt och du har nästan inte haft någon tid över för dig själv.. Idag blir det lugnare och du hinner landa i nuet. Kvällen blir fantastisk och underhållande.

Lejonet 23/7-22/8

På söndagen ger du dig in på ett projekt i hemmet som kräver en hel del noggrannhet från din sida. Det här är något som blir jobbigt för dig eftersom du föredrar att vara lite slarvigare och konstnärlig framför att följa instruktioner till punkt och pricka.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen bjuder på nya miljöer och kulinariska upplevelser. Det blir en dag som inspirerar dig, där du kan hämta kraft och glädje från din omgivning. Under den här dagen visar du att du vet vad du vill och att du inte är rädd för att tala om det.

Vågen 23/9-22/10

Det finns någon som du bryr dig väldigt mycket om och idag vill du överraska hen med en present eller en gest. Hur din gåva ser ut beror en del på din ekonomi. Det har varit mycket utgifter den senaste tiden så idag tänker du ekonomiskt. Din vän blir glad oavsett vad hen får.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På söndagen har du lite möjlighet att testa dina gränser och pröva på saker som tar lite tid att lära sig. Det finns kanske inte så mycket tålamod i ditt tecken som du skulle behöva ha för den här typen av aktiviteter, men det viktigaste är att du försöker.

Skytten 22/11-21/12

På söndagen ordnar du gärna en riktig söndagsmiddag eller en härlig eftermiddagsfika där alla samlas och kan umgås. Just nu mår du bra av att ha dina nära omkring dig. Har du inte familjen nära så blir det vännerna som får ersätta, något som de mer än gärna gör.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om mental nedvarvning och om att bara vara. Det blir en social dag som bjuder på en hel del god mat och trevligt sällskap. Även om du gärna umgås med många människor så föredrar du en ganska inaktiv stil den här dagen. Du orkar inte anstränga dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir en övervägande lugn dag även om du både jobbar på ditt projekt, i hemmet eller tar dig tid för en hobby. Dagen låter mer aktiv än den egentligen är. Det handlar mer om att småpyssla än om att jobba hårt. Kvällen bjuder på en rolig nyhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Att vara utomhus och pyssla ger dig massor av energi och sinnesro. Det är så här som du tar igen dig efter jobbiga eller intensiva arbetsveckor. Idag umgås du gärna med familjen. Du kanske bakar något eller bjuder på en klassisk söndagsmiddag.

Annons