Dagens horoskop måndag 3/7

02 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen vill du väldigt mycket och du går in i dagen med en ganska ambitiös inställning. Det kan hända att du inte hinner beta av din lista under dagen och då blir du irriterad på dig själv snarare än att du inser att du satt upp för höga krav. Försök att inte stressa och slarva inte med maten.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen arbetar du troligtvis med rätt så nya kollegor eller befinner dig i en ny miljö. Det här blir en dag då du sätter tydliga rutiner och du får människor att förstå hur du tänker och vad det är du vill uppnå. Det blir en bra men ganska intensiv start på veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du ovanligt trött. Helgen tog musten ur dig, men det försöker du tränga undan eftersom du har massor av planer för dagen. Tyvärr verkar du vilja mer än du orkar. Lyssna på din kropp, om den behöver få vila så bör du inte tvinga dig själv att vara alltför aktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Ledordet för den här dagen är ambition. Du vill visa vad du kan och du har massor av idéer oavsett om du arbetar eller är ledig. Idag är du uppe tidigt och sent i säng. Du struntar i hur lång tid dina projekt tar, det viktigaste för dig är att få det klart. Det blir en intressant start på veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du ha ordning och reda, något som är ganska ovanligt för det lite slarviga Lejonet. Med fullmåne i Stenbocken så blir du mer strukturerad och ambitiös, särskilt om du arbetar. Dagen handlar om att göra saker på rätt sätt, vilket i dina ögon innebär på ditt sätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är väldigt noggrann i allt du gör idag, vilket visserligen inte är något ovanligt för Jungfrun. Det som sticker ut är att du bara vill göra saker på ditt sätt och att du slår bakut varje gång någon protesterar. Idag är du inte bra på att kompromissa, men du leverar. Kvällen handlar om att skämma bort dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du stark, beslutsam och väldigt fokuserad. Du har inga problem med att bestämma dig, något som annars brukar vara din akilleshäl. Dagen handlar om att driva idéer och om att skapa fungerande system, antingen hemma eller på jobbet. Kvällen blir lättsam och social.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Just nu står du inför ett större val, men du har inte riktigt så mycket fakta som du skulle vilja för att fatta ett beslut. I det här fallet har du inget val, du måste bestämma dig annars missar du en värdefull chans. Här gäller det att våga spela med höga odds.

Skytten 22/11-21/12

Idag har du många bollar i luften samtidigt och för dig är den bästa taktiken att bara ta dig an det du planerar utan att fundera så mycket. Eftermiddagen kan bli annorlunda om du tillåter dig att vara lite mer spontan. En vän från förr hör plötsligt av sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen löser du problem på ett konkret och praktiskt sätt. Du är i ditt esse och din chef eller mentor blir förvånad över den drivkraft som du har. Du får extra energi från fullmånen som kommer in i ditt eget tecken den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Om du fortfarande arbetar så ägnar du en stor del av dagen att lirka med kollegor eller affärsbekanta som kan vara både bångstyriga och svårcharmade. Är du ledig är det troligtvis en släkting som beter sig på ett liknande sätt som behöver lite extra uppmärksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag blir du överraskad av en vän som du inte hört av på många år. Hen tar plötsligt upp kontakten och du misstänker att det ligger mer bakom det här än att hen bara har saknat dig. Kvällen handlar om en ung släktings val och om att kunna hjälpa till.

Annons