Dagens horoskop tisdag 4/7

03 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att testa gränser och att tänka annorlunda. Du brukar sällan vara så här fritänkande som du är idag, men just nu sätter du inga gränser för dig själv utan tillåter dig att utforska och testa på nya områden. Kvällen handlar om vänner och om nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Du ser att du har en person i din närhet som inte mår så bra och du tar dig tid att lyssna, och om du kan, hjälpa hen. Oxen kan vara väldigt empatisk och medkännande något du visar prov på idag. Kvällen handlar om att njuta och ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en bekant eller nära vän som ofta hamnar i knipa och idag är inget undantag. Hen söker ofta upp dig när hen har problem eftersom du är så bra på att just problemlösning. Du har alltid nya sätt att se på knepiga situationer. Kvällen handlar om fysiska utmaningar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Har du semester blir det här en riktigt härlig dag. Du gör kanske inte så mycket, men du tillbringar tid med de människor du älskar mest och tillsammans utforskar ni både tankar och idéer om framtiden. Du är inte rädd för att utmana dig själv intellektuellt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag varvar du fysiska utmaningar med lite mer tankekrävande uppgifter. Oavsett om det är ledig eller arbetar så trivs du bäst när du har saker att göra. Lejon är i allmänhet ganska dåliga på att slappa. Om du inte sover så vill du göra saker, något som kan skapa konflikt med dina nära.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har ett väldigt rörligt intellekt och idag får det komma till sin rätt. Du analyserar och gör planer för framtiden. Dagen handlar mer om att tänka ut strategier än om fysiskt arbete. Det blir också en dag då du munhuggs med en kollega eller vän, du gillar att argumentera med hen.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara väldigt konstnärlig, men det är bara om du får frihet att göra som du vill. Så fort någon lägger band på din kreativitet med restriktioner så blir det inte lika bra. Idag får du just den där friheten du behöver för att kunna blomma ut ordentligt.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du mer än du egentligen kan och det handlar om bristande information. Du har flera projekt som står och väger just nu men för att kunna komma vidare krävs det beslut och de besluten vill du fatta på fakta, inte på magkänsla. Idag händer något som förändrar situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir något av en mellandag där du gör saker som du inte hunnit med den senaste tiden. Oavsett om det är projekt i hemmet eller saker som ska avslutas på jobbet så blir det en ganska stressig dag. Kvällen blir lugnare, då passar du på att träffa dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen gör du ett val med huvudet snarare än med hjärtat. Det handlar om att släppa taget, men också om att skapa sin egen framtid och att hitta styrka inom sig själv. Det blir en bra dag där du känner att du växer i styrka mentalt. Kvällen handlar om nöjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen delar du lite mellan vanligt arbete och ett specialprojekt som du har. Du gick in i det här med tanken på att det skulle vara kul med något att göra på din lediga tid, men nu inser du att du tagit på dig ganska mycket och du börjar tröttna lite.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en uppgift som du inte lyckas bli klar med och idag bestämmer du dig för att enbart fokusera på den så att du äntligen kan kryssa av den från din lista. Du brukar vara ganska bra på att ha många bollar i luften samtidigt, men den senaste tiden har du varit lite för disträ för det.

Annons