Dagens horoskop torsdag 6/7

05 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag försöker du balansera aktivitet med passivitet. Är du ledig kan du tycka det är extra svårt att varva ned, du har en inneboende rastlöshet som du inte blir av med. Vad du behöver är lugna miljöer och möjligheten att fokusera mer på nuet än på framtiden. Kvällen blir intressant.

Oxen 20/4-20/5

Du försöker att dra ned på takten både på dagarna och på kvällarna. Hela våren har varit fullt upp, men nu känner du att du behöver tid för att ladda om batterierna. Det här blir en ganska trevlig men lugn dag där du njuter mycket av att vara utomhus om du har den möjligheten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du fått en förfrågan om hjälp från en person som står dig väldigt nära. Egentligen har du andra planer för idag och imorgon, men du har svårt för att inte säga omöjligt att neka den här personen något. Du sätter dina egna planer åt sidan för att kunna vara hjälten för dagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag befinner du dig i en ny miljö eller med nya kollegor. Mycket den här dagen handlar om att lära känna det som är nytt och om att hitta din plats. Det blir lite av en utmaning eftersom du samtidigt är mån om att behålla din integritet och att inte anpassa dig för mycket till andra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar mycket om att utforska, både din närmiljö och de människor du möter. Du är ovanligt nyfiken på andra just nu och du är ovanligt empatisk och inkännande. Idag hjälper du antingen en vän eller kanske en fullkomlig främling med ett problem som hen har.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag går Månen in i Fiskarnas tecken och det gör dig både mer social och anpassningsbar. Idag fungerar du bra i grupp och du har lätt för att bara flyta med och låta andra bestämma. Under dagen träffar du en person som berör dig på ett märkligt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir en dag då du både ställer krav och ger beröm. Det blir en rolig, lärorik och utvecklande dag där dina främsta egenskaper kommer till sin rätt. Idag har du chansen att glädja en person som du tycker mycket om. För att göra det måste du offra något som du egentligen vill göra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har mycket energi i ditt horoskop den här dagen och det ger dig möjlighet att utveckla och förverkliga flera olika idéer som du har. Den här dagen handlar om att vilja och om att kunna. Det blir en rolig dag där du hela tiden utmanar dig själv. Kvällen passar bra för en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om positiva besked men också om vikten av att kunna ändra på sina planer när saker förändras. Det blir en dag som både bjuder på sött och salt så det gäller att försöka vara positiv och göra det bästa av det du har. Under dagen får du ett bra tips av en kollega eller släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen tar du tag i att prata med en chef eller släkting. Du har medvetet skjutit upp det här samtalet för att du tycker att det är lite jobbigt. Du kommer att inse att du inte har något att oroa dig för. Samtalet går betydligt bättre än du vågat hoppas på.

Vattumannen 20/1-18/2

Du verkar planera en fest, middag eller någon annan trevlig aktivitet den kommande helgen och idag så finslipar du dina planer och börjar med att förbereda. Det blir en rolig dag där du testar lite nya saker, det kan vara allt från recept till olika aktiviteter.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finslipar du på dina talanger eftersom du vet att övning ger färdighet. Fiskarna brukar i allmänhet inte vara så tålmodiga eller duktiga på att öva, men just idag visar du upp massor av envishet och drivkraft. Det blir en inspirerande dag.

Annons