Dagens horoskop fredag 7/7

06 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du mer harmonisk än under gårdagen. Även om du fortfarande har lite svårt att hitta ett lugnare tempo oavsett om du arbetar eller inte så har du i alla fall insett att det inte lönar sig att stressa från en sak till en annan. Kvällen blir rolig och lite utmanande för unga Vädurar.

Oxen 20/4-20/5

Just nu kan du har lite svårt att komma till ro om kvällarna och det gör att du troligtvis inte får så mycket sömn som du behöver. Lägg till att Oxar tycker om att ta sig en liten siesta på eftermiddagen så får du en ekvation där nattsömnen blir lidande. Försök med att aktivera dig fysiskt på kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir en fortsättning på torsdagen. Du sätter en annan person i första rummet, men det gör dig ingenting eftersom hen blir så tacksam. Bara att se din vän lysa upp av glädje när saker faller på plats är tillräcklig belöning för dig. Kvällen handlar om att njuta av livet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen blir det många nya intryck och mycket att ta in. Du tycker att det är roligt både med nya människor och nya miljöer men samtidigt är Kräftan lite av en hemmakatt som uppskattar det som är bekant. Kvällen bjuder på en flirt och på härliga upplevelser.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen utmanas du att tänka annorlunda och att försöka se saker ur andra personers perspektiv. Det blir en intressant dag som bjuder på överraskande starka känslor både från dig och från dem du möter. Kvällen handlar om att äta gott, skratta och att må bra.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen handlar till stor del om att ta saker lite som de kommer och om att kunna vara lättsam med många människor utan att känna varken krav eller press på sig. För dig handlar det om att hitta ett sätt att njuta av stunden utan att irritera dig på någonting. Kvällen blir i det närmaste perfekt.

Vågen 23/9-22/10

Idag tvingas du se på omvärlden med nya ögon och det blir både jobbigt och intressant på samma gång. På sätt och vis lämnar du en del av ditt mer naiva tankesätt bakom dig för att dra lite mer vuxna men kanske inte alltid så roliga slutsatser. Kvällen blir mysig och familjär.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag hamnar du i ett läge då allt plötsligt tar stopp. Efter att ha haft så mycket flyt den senaste tiden så blir du lite frustrerad när saker inte går framåt. Du är en person som kan vara väldigt otålig och det är något du visar prov på idag. Du får dig en rejäl tankeställare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Är du ledig den här fredagen så roar du dig kungligt från morgon till kväll. Arbetar du så skapar du en trivsam atmosfär omkring dig och ser till att göra dagen avslappnad och kul. Det här är en dag som handlar mer om vänner, nära kollegor och familj än om att prestera något.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen har du inte alls så mycket att göra. Du funderar en del på framtiden. Energin från fullmånen håller i dig och hjälper dig att se lite mer nyktert på din situation. Du beslutar dig för vilken väg du vill gå, främst nu i höst men även lite längre fram.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kombinerar du arbete med nöjen. Nöjen i det här fallet är att fixa och dona hemma. Det kan vara allt från inredning till matlagning. För dig är det viktigaste att du slipper stressa. Du tycker det är kul att pyssla i lagom tempo. Kvällen handlar om familjemys.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det familj eller dina närmaste vänner som gäller. Du vill visa dem hur mycket de betyder för dig och det gör du genom att överraska dem med något extra omtänksam som en hembakad fika eller en extra god middag. Kvällen bjuder på lite udda nyheter.

Annons