Dagens horoskop lördag 8/7

07 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag går Månen in i ditt tecken och det gör dig ovanligt driven att testa nya saker. Du utmanar gärna dig själv fysiskt den här dagen men du kan också pröva på lite mer teoretiska utmaningar. Den här dagen träffar du en person som kommer att inspirera dig under lång tid framöver.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen har du en massa roliga idéer som du vill genomföra, men det gäller att du har ork och tid att hinna med dina planer. Ibland att din vilja är högre än din fysiska kapacitet, särskilt om det är varmt ute. Det här blir en rolig och social dag då du gärna träffar vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Lördagen blir riktigt äventyrlig. Det rör sig troligtvis om utomhusaktiviteter och om att testa dina gränser. Tvillingen kan att det är roligt att utmana sig själv fysiskt, oavsett om det är bergsklättring eller bara en hajk. På kvällen möter du nya och intressanta människor.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du testar gärna på fysiska aktiviteter den här lördagen. Det blir en rolig dag som går fort. Se bara upp för den typen av fysiska utmaningar som kan resultera i skada, det finns en varning i ditt horoskop att du bör akta dig för allt för äventyrliga utmaningar.

Lejonet 23/7-22/8

Idag tänker du aktivera dig oavsett vad alla andra planerar att göra. För dig är det inte ett alternativ att bara vara, du vill ha en plan för dagen och den ska innefatta aktiviteter, gärna fysiska sådana. Det blir en rolig dag oavsett om du tillbringar den själv eller i sällskap med din familj.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du inte bara idéer utan du har projekt som du vill förverkliga. Det blir en bra men ganska intensiv dag där du inte bara påbörjar saker du ser till att avsluta dem också. Till skillnad från många andra tecken så är du bra från början till slut. Kvällen ser social och trevlig ut.

Vågen 23/9-22/10

Om du är nära med din familj så handlar hela helgen om dem och om dig. Det blir en härlig lördag som bjuder på både vila och aktivitet. Idag unnar du dig mer än du brukar och du försöker att inte fundera så mycket framåt utan bara vara här och nu.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Efter en produktiv vecka förtjänar du en lat inledning på helgen. Idag unnar du dig att planera så lite som möjligt och bara ta dagen som den kommer. Det blir en härlig och riktigt onyttig dag där vädret får bestämma lite över vad du gör. På eftermiddagen eller kvällen får du nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Efter en ganska intensiv vecka väljer du att göra helgen rätt så lat. Du bokar inte in några aktiviteter om det inte är saker som du anser att du inte kan komma ifrån såsom födelsedagar, släktträff eller något du lovat en familjemedlem eller vän. Du behöver få tid till att bara vara.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen bjuder på både en del jobb men också på nöjen. Det blir en intensiv men rolig dag. Du umgås med vänner medan du tar dig an dina projekt och det gör att dagen går fortare. Kvällen verkar kretsa kring vänner och kring barn. Det blir en mysig avslutning på dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir en rolig dag där både din konstnärliga sida och din kreativitet får komma till tals. Är vädret fint den här dagen så blir lördagen lite extra härlig, men oavsett så blir det en social, trevlig och riktigt mysig dag. Du umgås med människor du verkligen tycker om.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir ovanligt social. Du umgås med personer som du inte känner alls eller inte känner så väl. Det här blir en dag då du verkligen jobbar på dina sociala färdigheter och du anstränger dig för att lära känna de människor som du möter.

Annons