Dagens horoskop söndag 9/7

08 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns en härlig energi den här söndagen och den utnyttjar du till att dra igång en massa projekt. Tyvärr är problemet med Väduren att du gillar att starta upp saker, men kan ha svårare att avsluta dem, något som märks tydligt idag. Under eftermiddagen väntar nyheter.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen ser du värdet av ett miljöombyte och du försöker att komma ifrån hemmet några timmar på dagen. Idag vill du gärna låta din kulturella sida få lite inspiration så att ett museum eller kanske en nationalpark kan vara dagens utflyktsmål. Kvällen handlar om att planera en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir också lite av ett äventyr, men på ett helt annat sätt. Här handlar det mer om kulturkrock och om att testa dina fördomar och om att försöka förstå andra personers sätt att resonera. Den här typen av intellektuella utmaningar är något som de flesta Tvillingar älskar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen är det full fart. Du har massor av energi och driv i ditt horoskop. Idag är knappast en dag som du tillbringar med en bok i en solstol, du blir väldigt rastlös av att sitta still. Om resten av familjen eller dina vänner vill vila så hittar du på egna små äventyr. Du behöver få röra på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även söndagen blir aktiv, men idag behöver du inte utmanas på samma sätt som på lördagen. För dig räcker det med fika på stan, en promenad i skogen eller kanske någon hobby under ett par timmar. Det viktigaste är att vara utomhus tillsammans med människor du gillar.

Jungfrun 23/8-22/9

Det här är en bra och aktiv dag där du går från klarhet till klarhet. Du kan pyssla med något i hemmet eller testa på en helt ny hobby. Det blir en spännande och lärorik dag där du utvecklas, visserligen i små steg, men du utvecklas. Kvällen handlar om ekonomi.

Vågen 23/9-22/10

Du kan bråka med en familjemedlem idag, men det är bara lite tjafs, inget allvarligt. Snarare tvärtom, ni bråkar för att ni är så nära och båda vet att inget kan komma emellan er. Kvällen bjuder på nyheter som har med studier eller arbete att göra. Det blir en tankeställare.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen handlar om att vända blicken inåt och om att analysera sig själv och sina känslor. Den här typen av rannsakan är väldigt viktig, särskilt för Skorpionen som behöver hitta sin inre trygghet. Idag passar det bra med lite lugnare aktiviteter som meditation, yoga eller en promenad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag umgås du gärna med människor som står dig nära och som du inte behöver anstränga dig inför. Du är social, men på samma gång så har du inte energin nog att anstränga dig för att hålla igång en konversation. Den här dagen grubblar du över något som nyligen hänt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om aktiva val, inte bara val som du tvingas till. Det är en väsentlig skillnad på att själv bestämma när och hur du ska välja för framtiden eller att tvingas ta de här besluten för att du hamnat i en situation som du inte kan påverka. Du är trygg och stark i dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det har varit en ganska intensiv vecka och idag har du ingen lust att göra någonting. Alla har den här typen av dagar så unna dig att få vara lat. Det är riktigt skönt att bara kunna ta dagen som den kommer och att inte ha något speciellt inbokat. Idag kan du impulsshoppa en del saker.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du gjort fel och det är dags att ta ansvar för dina handlingar. Även om det svider lite så gör du det som du vet är rätt och ber om ursäkt. Fisken kan vara väldigt stolt och tycker att det är svårt att erkänna att hen har fel. Det är ett tecken på mognad att du låter ärligheten övervinna stoltheten.

Annons