Dagens horoskop måndag 10/7

09 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag finns det en massa energi och en vilja att komma igång med olika projekt. Du är bra på att börja med saker men lite sämre på att avsluta dem. Din projekt blir gärna liggande lite här och där. Kvällen handlar om framgång hos en person som har varit svår att charma.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en dynamisk energi i ditt horoskop som får dig att ta många bra initiativ den här dagen. Du har både tankar och projekt som du vill förverkliga, men det finns en risk att du får lägga dem på is för att lite mer akuta problem uppstår som måste åtgärdas. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

På måndagen är du trött, ur form och har ingen lust till någonting. Trots det försöker du hålla uppe en fasad av att det mesta fungerar som det ska och att du faktiskt gör saker även om det mest blir ett spel för gallerierna. Kvällen blir tidig för din del.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag går du ut starkt. Du visar vad du vill och du är inte rädd för att sticka ut hakan om det behövs. Kvällen ägnar du med fördel och fysiskt utmanande aktiviteter. Den här dagen verkar även handla om att hjälpa en vän som har problem. Du försöker hjälp hen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du som mest energi och fokus under hela veckan så utnyttja det på rätt sätt. Dagen passar bra till saker som kräver koncentration och drivkraft. Du är bra på att starta upp och komma med idéer idag oavsett om det gäller jobbet eller i hemmet.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen handlar om att förbereda saker. Du har mycket du vill hinna med på en begränsad tid så det är bra att du har en ganska målmedveten energi i ditt horoskop. Idag verkar mycket kretsa kring en kommande resa eller en semester.

Vågen 23/9-22/10

Du går in i den här dagen med liv och lust. Det finns en massa glädje och energi i ditt ditt tecken just nu. Du kickar igång en rad olika projekt, antingen på arbetet eller hemma. Du tycker att det är kul att börja omvandla dina idéer till verklighet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Väduren kickar in med ny energi och en massa glädje och handlingskraft den här dagen. Det blir en bra dag då du får mycket gjort. Det kan röra sig om småärenden, att höra av dig till en lång lista av vänner eller att dra igång ett projekt hemma.

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att försöka strukturera saker både på jobbet och privat. Du är egentligen ingen vän av ordning och reda eftersom du tycker att det förstör din spontanitet, men idag inser du värdet av att ha koll på såväl fysiska föremål som din planering framåt.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du är lite trött den här måndagen så är du på ett riktigt soligt humör. Det finns en glädje och en härlig entusiasm i ditt horoskop. Just nu har du mycket inplanerat både på dagarna och på kvällstid vilket gör att din sömn kan bli lite lidande. Försök att hålla lite koll på dina sovtider.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag installerar du dig på ett nygammalt ställe. Det kan vara en sommarstuga, en arbetsplats eller något annat ställe som du har varit på förut men inte på ett tag. Dagen handlar om att komma in i rutiner oavsett om det är semesterlunk eller jobb. Kvällen blir trevlig med tidig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vaknar du med massor av energi och du tar dig an dagen med en härlig entusiasm och glädje. Är du ledig lägger du gärna tid och pengar på saker som gör dig glad oavsett om det är en hobby eller något annat. Kvällen blir både social, överraskande och alldeles för sen.

Annons